Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Paukotāja Dobkeviča samierinās ar 68. vietu pasaules kadetu čempionātā

Andris Liepa
Andris Liepa

Paukotāja Dobkeviča samierinās ar 68. vietu pasaules kadetu čempionātā
Foto: Latvijas Paukošanas federācija

Latvijas paukotāja Marta Dobkeviča pēc zaudējuma izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā pirmdien samierinājās ar 68.vietu Itālijā notiekošā pasaules kadetu čempionāta sacensībās ar špagu.

Vispirms apakšgrupā Dobkeviča uzvarēja četrās no sešām cīņām, līdz ar to pirms izslēgšanas sacensībām bija izlikta ar 40.numuru. Tomēr tur jau pirmajā kārtā ar 14:15 piekāpās lietuvietei Patricijai Ščetko, kura bija saņēmusi vien 89.numuru.

Pirms tam svētdien notika arī pasaules junioru čempionāta sacensības ar špagu, kur Ernests Cimborevičs guva 79. vietu starp puišiem, bet Daniels Zlenko samierinājās ar 179.pozīciju starp 200 sportistiem, kamēr meiteņu vidū Jana Vilcāne tika klasificēta 134., bet Dobkeviča 146.pozīcijā starp 169 dalībniecēm.

Pasaules junioru (U20) un kadetu (U17) čempionāts Veronā ilgs līdz 9.aprīlim. Nākamie Latvijas sportistu starti gaidāmi ceturtdien, kad notiks kadetu sacensības ar zobenu.