Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ventspilī notiks turnīrs "Futnets ienāk Latvijā"

Ventspilī notiks turnīrs "Futnets ienāk Latvijā"
Publicitātes foto

Sestdien, 5. decembrī, plkst. 11.00 Ventspils sporta hallē "Pārventa" risināsies Latvijā jaunā sporta veida futneta turnīrs "Futnets ienāk Latvijā".

Futnets ir spēle ar futbola bumbu, kurā uz volejbola izmēra laukuma tā tiek sista pāri tenisa tīklam. Arī spēles būtība ir šo trīs sporta veidu apkopojums. Tajā no futbola paņemts darbs ar bumbu, no tenisa bumbas pieskāriens laukumam, bet no volejbola - trīs pieskārieni uz komandu jeb uzņemšana, piespēle un uzbrukums.

Sacensības Ventspilī organizēs Latvijas Futneta asociācija (http://futnet.lv/), sadarbībā ar "Eucow" fondu (http://eucow.com/) un Ventspils pašvaldību (http://ventspils.lv/).

Katrā komandā ir trīs dalībnieki. Dalībnieku reģistrēšanās notiks sacensību norises dienā 5. decembrī no plkst. 10.00 līdz 10.45 Ventspils sporta hallē "Pārventa”. Ar futneta noteikumiem iespējams iepazīties Latvijas Futneta asociācijas mājaslapā - FUTNETA NOTEIKUMI | Futnet

     [+] [-]

, 2015-12-01 18:06, pirms 8 gadiem
Cik zinu šo sporta veidu sauc spektrau bet šādu nosaukumu pirmo reizi dzirdu.