Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rīgas Olimpiskajā sporta centrā notiks Latvijas Ģimeņu Sporta festivāls

Andrejs Siliņš

Svētdien, 13. decembrī LDz Infrastruktūra aicina ģimenes piedalīties Latvijas Ģimeņu Sporta festivālā Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā. Festivālā katra sportot griboša ģimene kopā ar Minionu ģimeni sagaidot Ziemas svētkus varēs izmēģināt savus spēkus dažādās sportiskās aktivitātēs.

Latvijas Ģimeņu Sporta festivāla reģistrācija notiks no plkst. 11.00, atklāšana plkst. 12.00. Pasākuma laikā dalībniekiem kopā ar minioniem (tiesnešiem) būs iespēja piedalīties aizraujošās, atraktīvās un sportiskās aktivitātēs. Dalībniekiem būs iespēja spēlēt jau ierastas, gan pavisam jaunas spēles (YOU FO, Speedminton u.c.). Paralēli sportiskajām aktivitātēm darbosies arī dažādas radošās un izzinošās darbnīcas. Minionu slimnīcā būs iespēja pārbaudīt bērna stāju un pēdas stāvokli, bet bērniem būs iespēja iejusties ārsta lomā un „ārstēt” savu mīļāko rotaļlietu.

Ģimeņu aktivitātēs var piedalīties ģimenes, kurās ir vismaz viens pieaugušais un vismaz viens bērns no 6-16 gadiem. Garlaicīgi nebūs arī jaunākiem sportot gribētājiem, tādēļ aicināts ikviens. Līdzi nepieciešams vien sporta apģērbs, labs garastāvoklis un vēlme aktīvi atpūsties.

Pasākumā notiks loterija, kur būs iespēja laimēt vērtīgas balvas, bet festivāla noslēgumā visas ģimenes saņems piemiņas balvas.

Lai veicinātu tautas sporta attīstību mūsu valstī, kā arī piesaistītu fiziskām aktivitātēm arvien plašāku iedzīvotāju daļu, Latvijas Tautas sporta asociācija jau kopš 2007. gada organizē Latvijas Ģimeņu Sporta festivālus, kuri tiek organizēti 4-6 reizes gadā dažādās Latvijas pilsētās (Rēzeknē, Rīgā, Ventspilī, Cēsis, Lielvārdē, Kuldīgā u.c.) un ar katru gadu to dalībnieku skaits pieaug.

Ģimeņu sporta festivālu organizē Latvijas Tautas sporta asociācija.
Dalība festivālā bez maksas.

Sīkāku informāciju par festivālu un pieteikšanos iespējams iegūt LTSA mājas lapā LTSA | Sports visiem, zvanot pa tālruni 29448721, vai rakstot e-pastu ltsa@riga.lv

Informāciju sagatavoja
Latvijas Tautas sporta asociācija