Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Pocēvičus pusfinālā zaudē Ondrusam

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Pocēvičus pusfinālā zaudē Ondrusam
Valdas Pocēvičus
Foto: Uģis Grantiņš

25. aprīlī Horvātijā notika starptautiskais MMA turnīrs „Free fight Grand Prix”, kurā piedalījās arī Baltijas MMA čempions WFCA versijā Valdas Pocevičus (Lietuva). Leitis tika līdz pusfinālam un tajā piekāpās Petram Ondrusam (Čehija).

Kopumā šajā turnīrā piedalījās astoņi cīkstoņi (viņi tika sadalīti četros pāros) no Horvātijas, Čehijas, Lietuvas, Anglijas, Itālijas un Vācijas. Sportisti cīnījās par „Free fight” titulu.

Ceturtdaļfinālā Valda Pocēviča (25-18-2) pretinieks bija Anglijas pārstāvis Garijs Pauls Tērners (4-2-1), kuru lietuvietis pieveica smagā cīņā pēc punktiem ar nevienbalsīgu tiesnešu lēmumu.

Pusfinālā Pocēvičam pretī stājās Čehijas pārstāvis Petrs Ondrus (5-4-0), kurš visai ātri pieveica leiti, aizsūtot to nokautā jau pirmajā raundā. Ar šo zaudējumu Pocēvičam turnīrs bija beidzies un uz finālu tālāk aizgāja čehu sportists.

Ondrusam finālā pretī stājās vietējais sportists Staips Bekavecs (12-2-0), ar kuru tas nocīnījās visus atvēlētos raundus un zaudēja tikai pa punktiem. Līdz ar to Horvātijas atlēts Bekevecs izcīnīja savu septīto uzvaru pēc kārtas un ieguva īpašumā „Free fight” titulu.

Izmantotie resursi:
sherdog.com
gladiator-dubrovnik.hr
fightclub.lv