Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Nurmagomedovs atgriezīsies astoņstūrī: cīņa pret Geičī paredzēta oktobrī

Agris Suveizda

Nurmagomedovs atgriezīsies astoņstūrī: cīņa pret Geičī paredzēta oktobrī
Habibs Nurmagomedovs. Foto: Tass/Scanpix

Jauktās cīņas mākslas organizētājuzņēmuma UFC prezidents Deina Vaits sarunā ar CNN atklājis, ka Habiba Nurmagomedova un Džastina Geičī cīņa ir plānota pēc mazāk nekā trim mēnešiem – 24. oktobrī. Norises vieta gan netiek izpausta.

Iepriekš tika runāts, ka cīņa varētu notikt septembrī, bet pēc Nurmagomedova tēva nāves šā mēneša sākumā paklīda runas, ka dagestāņu cīkstonis varētu arī beigt karjeru. Habiba komanda šīs runas gan noliedza, un nupat to izdarīja arī Vaits: "Cīņa notiks, to es varu pateikt jau tagad. Cīņa notiks."

Nurmagomedova tēvs un treneris Abdulmanaps jūlija sākumā slimnīcā Maskavā mira pēc komplikācijām ar Covid-19. "Šis Habibam ir bijis ļoti smags laiks. Tēvs viņam līdzinājās varonim. Viņš mīlēja savu tēvu, viņiem bija ļoti tuvas attiecības, un šis posms viņam bijis smags," teica Vaits.

Nepilnus 32 gadus vecais Nurmagomedovs nav cīnījies kopš pagājušā gada septembra, kad pārspēja Dastinu Porjē, bet šogad viņam bija jācīnās pret Toniju Fērgusonu – pandēmijas dēļ viņu tikšanās gan kārtējo reizi izpalika. Tā vietā pretī Fērgusonam stājās Geičī, maijā ar tehnisko nokautu uzvarot piektajā raundā un izcīnot vakanto vieglā svara titulu.

Nurmagomedovs ir uzvarējis viss 28 cīņās, pa 10 uzvarām gūstot ar tiesnešu lēmumu un pretinieku padošanos, bet astoņas reizes viņš uzvarējis ar nokautu. Savukārt Geičī, kuram novembrī apritēs 32 gadi, ir 22 uzvaras (19 ar nokautu) un divi zaudējumi.

Izmantotie resursi:
https://edition.cnn.com/2020/07/28/...

     [+] [-]

, 2020-07-28 20:41, pirms 4 gadiem
Ei,nu kurš tad ir krievu pirmais ufc čempions,ko??? Pačukstēšu,viņa vārds sākas ar O

     [+] [-]

, 2020-07-30 17:59, pirms 4 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Ei,nu kurš tad ir krievu pirmais ufc čempions,ko??? Pačukstēšu,viņa vārds sākas ar O
Tas jau bija ļoti sen, kad vēl katrā šovā bija savs Championship tournament,tie bija paši pirmie UFC šovi, kkāds 4 vai 5 varētu būt, ja nekļūdos,tad toreiz Taktarovs novinnēja pret Tanku Abotu.

     [+] [-]

, 2020-08-01 12:30, pirms 4 gadiem
Pilnīgi pohuj.

     [+] [-]

, 2020-08-02 12:57, pirms 4 gadiem
The Preacher rakstīja: Tas jau bija ļoti sen, kad vēl katrā šovā bija savs Championship tournament,tie bija paši pirmie UFC šovi, kkāds 4 vai 5 varētu būt, ja nekļūdos,tad toreiz Taktarovs novinnēja pret Tanku Abotu.
Tieši tā! Jautājums gan bija adresēts autoram,bet prieks,ka te ir tik zinoši vīri