Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Latvijas MMA cīkstonis - Islama radikālis

Latvijas labākais pusvieglā svara (-61 kg) MMA cīkstonis 25 gadus vecais bijušais karatē čempions Edgars Skrīvers profesionālajā MMA debitēja 2010. gadā. Sportistam aiz muguras 17 MMA mači, no kuriem 14 dueļos tukumnieks svinējis uzvaras. Viņa sportiskie panākumi ir tikai apsveicami, taču – pienāk pretrunīgas ziņas par veidu kādā šis Latvijas sportists reprezentē Latviju pasaulē –

Latvijas labākais pusvieglā svara (-61 kg) MMA cīkstonis 25 gadus vecais bijušais karatē čempions Edgars Skrīvers profesionālajā MMA debitēja 2010. gadā. Sportistam aiz muguras 17 MMA mači, no kuriem 14 dueļos tukumnieks svinējis uzvaras.

Pirms diviem gadiem Edgars, triumfēja Ķīnas organizācijas “Loong FC” rīkotajā turnīrā un kļuva par pasaules čempionu MMA. Latvieša trofeju skapītī ir arī Latvijas MMA čempiona josta.

Viņa sportiskie panākumi ir tikai apsveicami, taču – pienāk pretrunīgas ziņas par veidu kādā šis Latvijas sportists reprezentē Latviju pasaulē –

lūk, piemēram kāda MMA cīņas šova Zviedrijā ar Edgara Skrīvera piedalīšanos skatītāja reportāža:

“MMA vakara audience Zviedrijas pilsētā Umeo bija patiešām pārstegta: Latviešu sportists uznāca ringā slavenās Islama Valsts cīņu himnas Salil al-Sawarim pavadījumā.

Kāds arābu valodas pratējs no skatītaju vidus par to informēja arī sacensību organizatorus, kuri par inicidentu ziņoja arī vietējai Policijai.

Sacensību orgaizētaji teica ka skaņdarbu bija iepriekš caurlūkojuši, bet nebija apzinājušies ka tā ir Džihadistu cīņu himna.

Zviedrijas mediji vēlāk ziņoja, ka tas bijis Latvijas pārstāvis, kurš esot paudis “pārsteigumu” uzzinot no kurienes dziesma nākusi. Edgars apgalvojis, ka to viņam atsūtījis kāds draugs.

Tā kā Latvieši nav plaši pazīstami ka Islama Valsts simpatizētāji, tad daudzi varbūt padomāja ka tas tiešām bijis negadījums. Varbūt daudzi tā domāja.

Taču aplūkojot situāciju tuvāk – var interneta atrast video no sacensību svēršanās procedūras, kurā Edgars Skrīvers pozē medijiem ar izslietu rādītajpirkstu – Musulmaņu aprindās labi zinamo žestu kurš apliecina “Dievs ir Viens”. Par piedrību Islama reliģijai liecina arī viņa raksturīgā ķīļbārdiņa, jeb saukta arī “Sunnas” bārda.

Apbalvošanas ceremonijas noslēgumā Edgars Skrīvers vēlreiz nodemonstrēja izslietu rādītajpirkstu, izteica Arabu frāzi kura nozīmē – “Nav Cita Dieva ka tikai Viens Dievs” un nogāja no paaugstinājuma.”

     [+] [-]

, 2017-07-27 20:33, pirms 7 gadiem

  +3 [+] [-]

, 2017-07-28 01:25, pirms 7 gadiem
Nabags pats neapzinās, cik nožēlojamu sevi padara ar šīm izdarībām. Kaut ko salasījies, saskatījies un domā, ka tas ir baigi kruti. Islāms jau pats par sevi ir daudz primitīvāks par kristietību, bet radikāļi vispār kūda idiotus.
Žēl cilvēka, ka neapzinās, ka nāk no daudz gudrākas rases, pats sevi pazemina krietni zemākā līmenī un domā, ka tas ir kruti
Bet čalis vēl jauns, varbūt vēlāk arī pieņemsies prātā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-07-31 03:50, pirms 7 gadiem
respect Tukumam no Kuldigas! Kurzemes kalifaac, baac, rullee..inShaAllah, lai tie visi aizrijas, vien mums pashiem saws celshs, ko Diews ir ieziimeejis, ir brienams! Ciinaas turaas nepadoodaas! Bislama