Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Diazs atbrīvots no dopinga apsūdzībām un varēs cīnīties "UFC 244"

Diazs atbrīvots no dopinga apsūdzībām un varēs cīnīties "UFC 244"
Neits Diazs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pēc nedēļas Ņujorkas "Madison Square Garden" paredzētais "UFC 244" cīņu šovs norisināsies pēc plāna, jo amerikāņu zvaigznei Neitam Diazam atļauts doties astoņstūrī. Iepriekš viņš pats pavēstīja, ka analīzēs tikušas atrastas aizliegtās vielas, piebilstot, ka nav vainīgs.

Vakar pats Diazs nāca klajā ar paziņojumu, ka viņa analīzēs atrastas aizliegtās vielas un ka viņš negrasās piedalīties cīņā, kamēr netiks paziņots par to, ka viņš nav vainīgs. Ņujorkā Diazam paredzēts duelis pret Horhi Masvidalu, un gaidāmā cīņa izraisījusi plašu ažiotāžu. "Kamēr UFC, USADA vai kas tur čakarē mani nesalabos situāciju, es necīnīšos. Jūs visi esat uz steroīdiem, nevis es," rakstīja Diazs.

Pēc viņa sašutuma nepagāja pat 24 stundas, kad UFC nāca klajā ar paziņojumu, kurā paziņoja, ka Diazs nav pārkāpis nekādus noteikumus, ka viņam nedraud sods un ka viņš varēs cīnīties nākamsestdien paredzētajā "UFC 244".

Cīkstoņa organismā tika atrasta LGD-4033 viela, kas palīdz palielināt muskuļu masu un kas ievietota aizliegto vielu sarakstā. Tiesa, tā atrasta mazā koncentrācijā. USADA atzinusi, ka Diazam nedraud sods par antidopinga noteikumu pārkāpšanu. "Varam apstiprināt, ka Diazam nav piešķirts sods vai pagaidu diskvalifikācija," organizācija teikusi savā paziņojumā.

Izmantotie resursi:
https://www.mmafighting.com/2019/10...


, 2019-10-26 14:12, pirms 4 gadiem
Šī ir ļoti laba ziņa
, 2019-10-27 09:03, pirms 4 gadiem
Ļoti dīvaina ziņa. Vaits būs daudz samaksājis. Ja pro sportistā atklāj aizliegtas vielas tad ir vāks - vienalga cik maz mildronāta,epo,steriku vai da jebkā,vajadzētu būt vismaz 6 mēnešu dsq. Kā piemēram Romero. Kurš pierādīja ka esot saēdies nepareizo bagātinātāju un uzvarēja tiesā,tāpat bija dsq. Naitam taisnība tikai 1 punktā - tas ko viņš lieto tiešām nav steriki
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Foto: UFC
4

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.