Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Latvijas kikbokseris Gorlovs Maskavā aizvadīs MMA cīņu ar boksa zvaigzni Kudrjašovu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Latvijas kikbokseris Gorlovs Maskavā aizvadīs MMA cīņu ar boksa zvaigzni Kudrjašovu
Dmitrijs Kudrjašovs (no kreisās) un Artūrs Gorlovs

Bijušais WBA pasaules čempiona titula pretendents boksā krievs Dmitrijs Kudrjašovs 12. oktobrī cīņu šova “Fight Nights Global 94” ietvaros Maskavā aizvadīs debijas maču MMA, kurā dūres krustos ar Latvijas kikboksa zvaigzni Artūru Gorlovu.

Par Kudrjašova iespējamo pāreju uz MMA tika runāts jau jūnijā pēc zaudētās cīņas par vakanto WBC Sudraba jostu boksā pret Ilungu Makabu. Tagad apstiprinājies, ka iepriekš izskanējušās runas tomēr nav bijušas baumas.

Krievijas pirmā smagā svara bokseris, kurš visas divdesmit trīs uzvaras profesionālajā boksā izcīnījis ar nokautu, MMA debijā spēkiem mērīsies ar Latvijas kikbokseri, WKN Eiropas čempionu Artūru Gorlovu, kuram vēl nesen bija līgums ar pasaules vadošo kikboksa organizāciju GLORY.

Sākotnēji bija ieplānots, ka Kudrjašovs “Fight Nights” rindās debitēs ar divkauju pret bijušo UFC smagā svara cīkstoni Dmitriju Smoļakovu (9-3), kuru UFC prezidents Dana Vaits nosauca par līgas sliktāko cīkstoni, bet kaut kādu iemeslu dēļ Smoļakova vietā ar Kudrjašovu oktobrī cīnīsies Gorlovs.

“Man ir vienalga, kurš man nāk pretī – vai nu tas ir kikbokseris vai cīkstonis, jo tāpat cīņa vienmēr sākas stājā,” ārzemju masu medijiem stāstīja Dmitrijs Kudrjašovs, kurš pirms karjeras uzsākšanas profesionālajā boksā nodarbojās ar pašaizsardzības cīņu, kas ir līdzīgs sporta veids kā MMA.

Arī Gorlovam ir iepriekšēja pieredze cīņās pēc MMA noteikumiem. Latvijas sportists MMA aizvadījis trīs mačus, vienā izcīnot uzvaru. Tiesa, pēc MMA noteikumiem Latvijas pārstāvis pēdējo reizi cīnījies pirms sešiem gadiem. Gaidāmajam mačam Artūrs gatavojas Latvijā kopā ar Hasanu Mežijevu (10-0) un citiem Latvijas labākajiem MMA cīkstoņiem.

Jāpiezīmē, ka Gorlova – Kudrjašova cīņu un visu “Fight Nights Global 94” cīņu pasākumu tiešraidē translēs Best4Sport TV.

     [+] [-]

, 2019-09-25 09:02, pirms 5 gadiem
Kudrjašovs gan neplānoja cīnīties ar Smoļakovu. Smoļakovam pretiniekos bija jābūt Novoselovam. Ja Kudrjašovs īpaši masu neuzņems, tad viņš paliks Light Heavy, kas ir līdz 93kg. Smoļakova svars ir 116 kg, domājat paši.
Ar rukopašku Kudrjašovs ir nodarbojies, un ir bijuši arī vērā ņemami sasniegumi.

     [+] [-]

, 2019-09-25 09:08, pirms 5 gadiem
jaunaisjaunais rakstīja: Kudrjašovs gan neplānoja cīnīties ar Smoļakovu. Smoļakovam pretiniekos bija jābūt Novoselovam. Ja Kudrjašovs īpaši masu neuzņems, tad viņš paliks Light Heavy, kas ir līdz 93kg. Smoļakova svars ir 116 kg, domājat paši.
Ar rukopašku Kudrjašovs ir nodarbojies, un ir bijuši arī vērā ņemami sasniegumi.
Kas tur ko domāt, mūsējais taču, visticamāk, ir uzaicināts kā maiss!

     [+] [-]

, 2019-09-25 11:36, pirms 5 gadiem
Tu laikam nezini par ko runā

     [+] [-]

, 2019-09-25 14:26, pirms 5 gadiem
Līdz zvaigznēm Kudrašovs tā arī neaizsniedzās dēļ sliktās aizsardzības un kāju darbības. A par svaru- krievu kuvaldai vienmēr bija problēmas ierakstīties kruizeru svarā (90,7). Kaut kur bija rakstīts, ka starp cīņām viņš sver ap 100 kg.