Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Acs savainojuma dēļ Miočičam, visticamāk, nāksies izlaist atlikušo gadu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Acs savainojuma dēļ Miočičam, visticamāk, nāksies izlaist atlikušo gadu
Stipe Miočičs uzbrukumā. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

UFC smagsvaru čempions Stipe Miočičs (19-3) savu nākamo cīņu, visticamāk, aizvadīs jau 2020. gadā, jo cīņā pret Danielu Kormjē (22-2) savainojis aci.

Nupat bijušais divu svara kategoriju čempions Kormjē nāca klajā ar paziņojumu, ka nākamo cīņu, kas noteikti būšot pēdējā 40 gadus vecā amerikāņa karjerā, Kormjē vēlas aizvadīt tieši pret Stipi Miočiču - vīru, kurš šā gada augustā lieliskā cīņā revanšējās pretiniekam par piedzīvoto zaudējumu pirms gada un atguva sev piederējušo UFC smagā svara divīzijas titulu.

''Tam jābūt Stipem. Par nevienu citu nemaz nedomāju. Vēlreiz cīnīšos ar šo puisi. Šobrīd neesmu tādā pozīcijā, kur es kādam lūdzos, kādam skrienu pakaļ. Neko no tā nedarīšu, jo man tas nav vajadzīgs. Ceru, ka viņš cīnīsies ar mani un dos iespēju revanšēties - tāpat, kā es to devu viņam,'' izteicās Kormjē.

Kaut arī Kormjē izteica vēlmi cīnīties pēc iespējas ātrāk, jau radušies šķēršļi šādai iecerei. Proti, 37 gadus vecajam Miočičam varētu nākties izlaist atlikušo gadu acs savainojuma dēļ, kas gūts tieši iepriekšējā cīņā pret Kormjē. Miočičs ESPN atklāja, ka situācijā, kad pretinieks nejauši iebakstījis acī, tikusi savainota čempiona acs tīklene.

"Būšu gatavs cīnītes, kad normāli redzēšu ar abām acīm. Nevaru sagaidīt, kad varēšu aizstāvēt savu jostu,'' pauda Stipe. Horvātu izcelsmes amerikānis Miočičs ir UFC smagā svara divīzijas rekorda īpašnieks, laika posmā no 2016. līdz 2018. gadam trīs reizes pēc kārtas aizstāvot sev piederošo čempiona jostu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...