Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Vudlijs septembrī aizstāvēs titulu cīņā pret Tilu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Vudlijs septembrī aizstāvēs titulu cīņā pret Tilu
Tairons Vudlijs
Foto: USA Today Sports/Scanpix

UFC pusvidējā svara čempions Tairons Vudlijs (18-3-1) pēc vairāk nekā gada pārtraukuma atgriezīsies cīņu apritē, lai šovā ''UFC 228'' aizstāvētu titulu pret daudzsološo britu cīkstoni Darenu Tilu (17-0-1).

Tairons Vudlijs savu iepriekšējo cīņu aizvadīja pirms gada, kad ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzveica Demianu Maiu (25-9). Kopš tā laika amerikānis vairāk nodarbojies ar piedalīšanos MMA televīzijas šovos un podkāstos. Lielās dīkstāves un nevēlēšanās cīnīties dēļ Vudlijs ir viens no nemīlētākajiem UFC čempioniem MMA fanu vidū, bet, izārstējis savainojumus un ticis galā personīgām problēmām, atkal gatavs kāpt astoņstūrī, lai aizstāvētu savu titulu.

Loģiskāka pretinieka izvēle Vudlijam ceturtajā titula aizstāvēšanas cīņā, visticamāk, būtu pusvidējā svara divīzijas pagaidu čempions Kolbijs Kovingtons (14-1). Tiesa, kolorītais un savu izteikumu un uzvedības dēļ cīkstoņu vidū ne īpaši cienītais Kovingtons atzina, ka septembrī vēl nebūs gatavs cīnīties, jo esot jāsadziedē savainojumi. Amerikānis, kurš Vudlijam jau ilgu laiku kāpis uz varžacīm sociālajos tīklos, gan pauda apņēmību, ka varētu par pilntiesīga čempiona statusu cīnīties gada nogalē, tomēr izskatās, ka tas varētu nenotikt.

Talantiem pilnajā pusvidējā svara kategorijā gan titula pretendentu netrūkst, un iespēja izcīnīt čempiona jostu tiks dota karjeras laikā vēl ne reizi nezaudējušajam Darenam Tilam. Brits pēdējo cīņu aizvadīja šā gada maijā, kad ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzveica Stīvenu Tompsonu (14-3-1), nostādot sevi ļoti augstā pozīcijā pusvidējā svara divīzijas reitingos. Jāatzīmē, ka Tils nespēja iekļauties pieļaujamā svara rāmjos (77 kg), pārsniedzot to par 1,5 kilogramiem.

Vēl pirms oficiāla UFC paziņojuma Tils atklāja, ka Vudlijs noraidījis piedāvājumu aizvadīt cīņu, tiesa, abām pusēm tomēr izdevies vienoties. Vudlijs un Tils dueli aizvadīs 8. septembrī Dalasā. Tā būs šova ''UFC 228'' galvenā cīņa.

Izmantotie resursi:
https://www.bloodyelbow.com/2018/7/...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-25 21:57, pirms 6 gadiem
Nu nezinu vai welterweight var saukt par talantiem pilnu,drīzāk par vienu no garlaicīgākajām kategorijām... no pirmā 10nieka tikai Tills ir jaunāks par 30 gadiem!! Kovingtons kādu laiku ir vienīgais interesantais šajā divīzijā!diemžēl...