Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Lielā cīņa: Nurmagomedovs mēģinās saglabāt perfektu bilanci arī pret eksplozīvo Geičī

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Lielā cīņa: Nurmagomedovs mēģinās saglabāt perfektu bilanci arī pret eksplozīvo Geičī
Habibs Nurmagomedovs, UFC prezidents Deina Vaits (vidū) un Džastins Geičī pēdējo reizi aci pret aci pirms cīņas. Foto: John Morgan/MMA Junkie

UFC “Cīņu Salā” Abū Dabī šovakar risināsies cīņu šovs “UFC 254”, kura galvenajā duelī tiksies divas no MMA sporta lielākajām zvaigznēm – viens no visu laiku spilgtākajiem UFC cīkstoņiem Džastins Geičī (22-2) metīs izaicinājumu nevienu zaudējumu karjerā vēl nepiedzīvojušajam UFC vieglā svara čempionam Habibam Nurmagomedovam (28-0). “UFC 254” pārraidi nodrošinās “Go3” interneta televīzija.

“UFC 254” būs pēdējais pasaules vadošās MMA sporta organizācijas “Ultimate Fighting Championship” rīkotais šovs šogad, kas risināsies izveidotajā burbulī Jāsas salā Abū Dabī – tam piešķirts “Cīņu Salas” [“Fight Island” – no angļu val.] nosaukums. Tajā cīnījušās tādas UFC zvaigznes kā Izraels Adesanja, Horhe Masvidals, Amanda Nuniša un citi.

Šovakar “Cīņu Salā” savu pirmo iznācienu oktagonā pēc vairāk nekā gada pārtraukuma aizvadīs UFC šā brīža lielākā zvaigzne – vieglā svara čempions Habibs Nurmagomedovs. “Cilvēki laikam nesaprot, kāda superzvaigzne šis puisis ir,” par dagestāņu cīkstoni izteicās UFC prezidents Deina Vaits. Ne velti UFC prezidents šonedēļ atzina, ka Habiba cīņa ar Geičī iet uz to, lai iegūtu visu laiku lielākās UFC cīņas statusu: “Šobrīd tā pārspēj arī “UFC 229” [šovs, kurā risinājās bēdīgi slavenā Nurmagomedova un Makgregora cīņa. Tajā tika uzstādīti organizācijas pay-per-view skatījumu rekordi].”

32 gadus vecajam Nurmagomedovam priekšā trešā vieglā svara titula aizstāvības cīņa. Par UFC čempionu Habibs kļuva 2018. gada 7. aprīlī, pieveicot Elu Aikvintu, tad sekoja jau minētā cīņa pret Makgregoru, bet savā iepriekšējā cīņā “UFC 242” šovā pirms nedaudz vairāk kā gada Nurmagomedova priekšā kapitulēja Dastins Porjē. 12 aizvadītajās UFC cīņās Nurmagomedovs zaudējis tikai vienu raundu, pārliecinoši sakaujot ikvienu, kas līdz šim stājies pretī. Ja izdotos gūt uzvaru arī šoreiz, MMA sabiedrība pamatoti ieceltu dagestāni visu svara kategoriju kopējā cīkstoņu reitinga pirmajā vietā un, iespējams, pasludinātu par visu laiku labāko cīkstoni.

“Uzvarēt tādu vīru kā Džastins noteikti dotu daudz manam mantojumam,” atzina Habibs, kurš izpelnījās arī salīdzinājumus ar boksa leģendām Muhamedu Alī un Maiku Taisonu. “Priekš manis tas ir sarežģīts jautājums. Kad es augu, tad skatījos uz viņiem, “o, šie čaļi ir labākie”. Nezinu, vai kādreiz varu būt tuvumā šiem cilvēkiem. Man nav bijis šāds mērķis. Es vienkārši gribu uzvarēt visas savas cīņas,” glaimojošos mediju salīdzinājumus komentēja Nurmagomedovs.

Covid-19 pandēmijā Nurmagomedovs gan piedzīvoja vienu smagu zaudējumu, tiesa, ne cīņu būrī – jūlijā pēc saslimšanas ar koronavīrusu un ilgstošām veselības problēmām 57 gadu vecumā mūžībā aizgāja Habiba tēvs un treneris Abdulmanaps. UFC čempions nav slēpis, ka galvenais mērķis viņa karjerā ir realizēt kopā ar tēvu iecerēto plānu – sasniegt 30 uzvaru un nulle zaudējumu bilanci.

“Viņu dzen uz priekšu motivācija turpināt to ceļu, kādu viņš ar tēvu bija ieplānojuši. Tā ir viena lieta, par ko varu teikt – tas ir ļoti labi,” atklāja Nurmagomedova treneris Havjers Mendezs, kurš gan nenoliedza, ka tēva nāves ietekme kopdarbā ir jūtama. “Ar viņa tēvu Habiba stūrī esmu bijis tikai vienreiz [cīņā pret Porjē]. Kad runājam ar Habibu, viņš saka “jā, trener, mans tēvs teica to pašu”. Tagad man vairs nav tādas aizmugures. Kāda, kurš bijis ar viņu kopā uzaugot un kāda, kurš viņu zin labāk par jebkuru citu,” atzina Mendezs.

Habiba cīņas stratēģiju, neiedziļinoties sīkumos, zina visi – piespiest pretinieku pie būra žoga, pārvest cīņu parterā un neļaut piecelties, cenšoties cīņu pabeigt ar sitieniem vai kādu no sāpju, žņaugšanas paņēmieniem. Daudzi ir mēģinājuši tam pretoties, bet pagaidām nevienam tas nav izdevies. Kas padara šo cīņu tik ievērojamu? “Jo daudzi domā, ka šim puisim ir stils, lai viņu pieveiktu,” atbildot uz šādu jautājumu preses konferencē, norādot uz Geičī, atbildēja Vaits.

31 gadu vecais Džastins Geičī ieguvis reputāciju kā UFC aizraujošākais cīkstonis. Septiņās UFC cīņās amerikānis nopelnījis deviņus 50 tūkstošu dolāru bonusus, ko pēc katra šova izvēlas piešķirt kādam no cīkstoņiem par labāko cīņu, labāko nokautu vai sāpju paņēmienu. “Vai nu es kādu nokautēju, vai tieku nokautēts pats,” savulaik izteicies Geičī. No Džastina rokas pirmajā raundā krituši Džeimss Viks, Edsons Barbosa un Donalds Serone. Tiesa, ja lietas ritētu pēc sākotnējā plāna, Geičī šovakar, visticamāk, nedotos uz cīņu pret Nurmagomedovu.

“Pārstāvēt ASV – nekad nebūtu domājis ka man, vienkārši puikam no Arizonas, būtu iespēja to darīt, jo īpaši šeit, Abū Dabī. Man nemaz šeit nav jābūt – tam vajadzēja būt Tonijam Fērgusonam. Paldies Dievam, ka ieguvu šo iespēju un paņēmu to no viņa. Es paņēmu viņa dvēseli,” izteicās Geičī.

Maija sākumā Floridā notikušajā “UFC 249” šovā Habibam bija paredzēts aizstāvēt savu titulu pret amerikāņu cīkstoni Toniju Fērgusonu, taču ceļošanas ierobežojumu dēļ cīņu starp abiem sāncenšiem nācās atcelt jau piekto reizi. Trīs nedēļas pirms cīņas datuma Nurmagomedovam tika atrasts aizvietotājs Geičī personā. Cīņā, kuras likme bija UFC vieglā svara pagaidu čempiona tituls, pārāks bija Geičī, sagādājot 12 uzvaru sēriju uzkrājušajam Fērgusonam pamatīgu asinspirti. Džastins nenoliedza, ka arī pret Nurmagomedovu agresivitāte netiks taupīta.

“Tu to neredzi. Labākā lieta ir tā, kad tiec viņam klāt, lai to vari sajust. Vari sajust, kā viņš [pretinieks] padodas. Nedomāju, ka tā notiks šeit – veids, kādā es viņu uzveikšu, ir nolikt viņu gulēt. Atņemt apziņu no viņa ķermeņa. Tā es uzvarēšu šo cīņu. Neviens no mums nepadosies,” sev vēlamo cīņas gaitu iezīmēja Geičī.

Tiesa, savas gaitas cīņu sportā savulaik amerikānis uzsāka nevis boksā vai kikboksā, bet gan brīvajā cīņā. Geičī treneris Trevors Vitmens to sauc par sava audzēkņa slepeno ieroci: “Strādājam pie pašiem pamatiem jau no sākuma. Viena lieta, ko, manuprāt, darījām ļoti labi, bija noslēpt Džastina Geičī lielāko ieroci – viņš ir ļoti labs brīvās cīņas cīkstonis [wrestler – no angļu val.] ar unikālu stilu.”

Geičī vēl nav nācies savas prasmes šajā elementā atrādīt, taču diezgan droši, ka tam pienāks brīdis cīņā pret Nurmagomedovu. “Ja man vienreiz neizdosies viņu nogāzt zemē, turpināšu visu nakti. Tā ir lielākā atšķirība starp Amerikas un Dagestānas brīvo cīņu,” komentēja Habibs, kurš vienlaikus atzinis, ka nevairīsies arī no cīņas stājā ar bīstamo amerikāni. “Man ir tāda sajūta, ka nogurdināšu un piebeigšu viņu. Tāds ir mans viedoklis. Bet esmu gatavs visiem pieciem raundiem. Piecu raundu karam.”

Vakar tika aizvadīta svēršanās procedūra, kurā abi “UFC 254” galvenās cīņas dalībnieki veiksmīgi iekļāvās vieglā svara divīzijas pieļaujamā svara (70,3 kg) robežās.

Aizraujoša solās būt arī vakara otrā galvenā cīņa. Bijušais UFC vidējā svara čempions Roberts Vitakers (21-5) mēģinās tikt pie kārotā revanša ar pašreizējo čempionu Izraelu Adesanju, tiekoties ar Džaredu Kenonīru (13-4). 36 gadus vecais amerikānis Kenonīrs UFC karjeru sāka kā smagsvars, vairākas cīņas aizvadīja arī pussmagajā svarā, tomēr vidējā svara divīzijā Džareds beidzot izlauzies līdz spicei.

Amerikānis kopš pārcelšanās uz vidējo svaru izcīnījis trīs uzvaras pēc kārtas, sakaujot Deividu Branču, Andersonu Silvu un Džeku Hermansonu, un čempions Adesanja jau paguvis nākamo ceļazīmi un titulcīņu piešķirt tieši Kenonīram. To gan centīsies nepieļaut austrālietis Vitakers, kurš Adesanjam zaudēja titulu pirms gada. Vitakers pēc ilgākas pauzes cīņu apritē atgriezās šovasar, kad aizraujošā piecu raundu cīņā sakāva Darenu Tilu, pierādot, ka joprojām ir čempiontitula kalibra cīkstonis. Jāatzīmē, ka nesen no šova cīņu saraksta tika svītrots vēl viens intriģējošs duelis vieglajā svarā – bijušais UFC čempions Rafaels Dos Anjoss pret Islamu Mahačevu.

Main card kopumā tiks aizvadītas sešas cīņas. Pirmā no main card cīņām – Magomeds Ankalajevs pret Ionu Kutelabu – sāksies šovakar 21:00 pēc Latvijas laika. Nurmagomedova un Geičī cīņas sākuma laiks atkarīgs no iepriekšējo dueļu iznākuma, bet paredzams, ka tā varētu sākties ap 23:00.

“UFC 254” cīņu saraksts

Nr.Cīņa
12.Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje
11.Robert Whittaker vs. Jared Cannonier
10.Alexander Volkov vs. Walt Harris
9.Jacob Malkoun vs. Phil Hawes
8.Lauren Murphy vs. Liliya Shakirova
7.Magomed Ankalaev vs. Ion Cutelaba
6.Stefan Struve vs. Tai Tuivasa
5.Nathaniel Wood vs. Casey Kenney
4.Alex Oliveira vs. Shavkat Rakhmonov
3.Da Un Jung vs. Sam Alvey
2.Liana Jojua vs. Miranda Maverick
1.Joel Alvarez vs. Alexander Yakovlev

Izmantotie resursi:
https://mmajunkie.usatoday.com/2020...
https://www.mmafighting.com/2020/10...
https://mmajunkie.usatoday.com/2020...
https://www.bloodyelbow.com/2020/10...
https://www.mmafighting.com/2020/10...
https://www.mmafighting.com/2020/10...

1 2 3 93 komentāri

  -2 [+] [-]

, 2020-10-24 09:20, pirms 3 gadiem
Baigi labi, ka beidzot nebūs jāvelk līdz 6:00 rītā.
Nezinu pat par ko būšu cīņā, laikam jau par labu cīņu šoreiz. Katrā gadījumā jau 2 mēnešus gaidu.
Uz svēršanos Habibs knapi uzkāpa (varbūt teātris) cik bija dehidrējies, lai iekāptu svarā.

  -1 [+] [-]

, 2020-10-24 09:33, pirms 3 gadiem
D-Mob rakstīja: Baigi labi, ka beidzot nebūs jāvelk līdz 6:00 rītā.
Nezinu pat par ko būšu cīņā, laikam jau par labu cīņu šoreiz. Katrā gadījumā jau 2 mēnešus gaidu.
Uz svēršanos Habibs knapi uzkāpa (varbūt teātris) cik bija dehidrējies, lai iekāptu svarā.
Ko tu tur dzen ka knapi uzkāpa. Paskaties UFC Embedded 6 epizodi, kā viņš gāja uz svēršanos, ne smakas no knapuma. Vienkārši prātīgi uzkāpa uz svariem.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-24 09:35, pirms 3 gadiem
skld rakstīja: Ko tu tur dzen ka knapi uzkāpa. Paskaties UFC Embedded 6 epizodi, kā viņš gāja uz svēršanos, ne smakas no knapuma. Vienkārši prātīgi uzkāpa uz svariem.
Pirmo reizi redzu, ka kāds palīdz uzkāpt uz svariem, parādi vēl kādreiz kad tā bijis.

     [+] [-]

, 2020-10-24 09:44, pirms 3 gadiem
Vēl pasaki ka viņu atnesa uz svēršanos, casual.

     [+] [-]

, 2020-10-24 10:15, pirms 3 gadiem
D-Mob rakstīja: Pirmo reizi redzu, ka kāds palīdz uzkāpt uz svariem, parādi vēl kādreiz kad tā bijis.
Vinsh taja laika bija bez biksem,vnk pieturejas lai nesnaka ka tieshraide netisham paslid un visu vina mantibu redz!

     [+] [-]

, 2020-10-24 10:58, pirms 3 gadiem
skld rakstīja: Vēl pasaki ka viņu atnesa uz svēršanos, casual.
Nu re, atbilde nav un sāc kko murgot, casual latvietis tu esi, block

     [+] [-]

, 2020-10-24 11:12, pirms 3 gadiem
Paredzama kārtējā neinteresantā Nurmagomedova cīņa. Vārtīšanās pa zemi.
Esmu par Geiči ,bet laikam jau diezgan maza varbūtība.

  +3 [+] [-]

, 2020-10-24 11:36, pirms 3 gadiem
Es PAR Džastins Geičī!

  -1 [+] [-]

, 2020-10-24 11:40, pirms 3 gadiem
tads rakstīja: Paredzama kārtējā neinteresantā Nurmagomedova cīņa. Vārtīšanās pa zemi.
Esmu par Geiči ,bet laikam jau diezgan maza varbūtība.
Ja reiz tavuprāt izcilākais un dominējošākais grappler UFC vēsturē ir tik garlaicīgs, tad varbūt jāpievēršas citam sporta veidam (piemēram tām pļauku sacensībām).

     [+] [-]

, 2020-10-24 11:47, pirms 3 gadiem
online link iematat kāds

     [+] [-]

, 2020-10-24 12:26, pirms 3 gadiem
sportsurge.net - tur desmitiem saišu.

     [+] [-]

, 2020-10-24 12:33, pirms 3 gadiem
Pirmscīņas sāksies 18.00 .

     [+] [-]

, 2020-10-24 12:38, pirms 3 gadiem
Par Geici! Bet nekas nav pret Habibu, izcils sportists un cilvēks arī. Habibs visticamāk arī uzvarēs, ja vien Geici nejauši neieliks kādu lielo sitienu, bet tam maza ticamība. Vēl mazāka iespēja, ka Geici graplinga paņem Habibu. Tas būtu šoks visai pasaulei. Bet tāpēc jau sports interesants.

  -1 [+] [-]

, 2020-10-24 12:38, pirms 3 gadiem
Undercard cīņas sākas jau 1800

  +1 [+] [-]

, 2020-10-24 13:46, pirms 3 gadiem
chev rakstīja: Ja reiz tavuprāt izcilākais un dominējošākais grappler UFC vēsturē ir tik garlaicīgs, tad varbūt jāpievēršas citam sporta veidam (piemēram tām pļauku sacensībām).
UFC ir daudzi izcili cīkstoņi kuru cīņas esmu skatījies ar interesi!
Varbūt tev pašam vajadzētu pamainīt matereālu ko skatīties. Varbūt izvēlies po rno starp dieviem vīriešiem.Tur gan jauka visulaiku vārtās kopā saķērušies!?

  -4 [+] [-]

, 2020-10-24 14:13, pirms 3 gadiem
tads rakstīja: UFC ir daudzi izcili cīkstoņi kuru cīņas esmu skatījies ar interesi!
Varbūt tev pašam vajadzētu pamainīt matereālu ko skatīties. Varbūt izvēlies po rno starp dieviem vīriešiem.Tur gan jauka visulaiku vārtās kopā saķērušies!?
Kādiem vēl dieviem?
Ja tu pat neatsķir grapplingu no erotiska satura filmām, tad viss ir skaidrs par tavu UFC kompetenci.
Daudzi izcili cīkstoņi? Kāpēc tad nevienam no viņiem nav bijuši nekādi varianti pret Khabibu?
Tāpēc saku vēlreiz, ja ir tik garlaicīgi, varbūt jāskatās daiļslidošana?

     [+] [-]

, 2020-10-24 14:36, pirms 3 gadiem
Pa TV šo kkur rādīs?

  +1 [+] [-]

, 2020-10-24 14:39, pirms 3 gadiem
popovs rakstīja: Pa TV šo kkur rādīs?
pervij Bļaķijskij, kā parasti ieslēdz un gaidi ...

     [+] [-]

, 2020-10-24 15:29, pirms 3 gadiem
skld rakstīja: Ko tu tur dzen ka knapi uzkāpa. Paskaties UFC Embedded 6 epizodi, kā viņš gāja uz svēršanos, ne smakas no knapuma. Vienkārši prātīgi uzkāpa uz svariem.
Citur ziņo, ka Khabibs ir 6 dienu laikā 8.6kg zaudējis, tajā skaitā pēdējo pāris stundu laikā nometis 3kg. Var jau būt, ka maldinoša informācija, kā to reizēm dara

     [+] [-]

, 2020-10-24 15:48, pirms 3 gadiem
chev rakstīja: Kādiem vēl dieviem?
Ja tu pat neatsķir grapplingu no erotiska satura filmām, tad viss ir skaidrs par tavu UFC kompetenci.
Daudzi izcili cīkstoņi? Kāpēc tad nevienam no viņiem nav bijuši nekādi varianti pret Khabibu?
Tāpēc saku vēlreiz, ja ir tik garlaicīgi, varbūt jāskatās daiļslidošana?
Paturpināšu tevis aizsākto tēmu – cilvēku izteikto viedokļu aizskaršanu. Tikai, atšķirībā no tevis, savu pamatošu ar faktiem. Tu esi vai nu aprobežots vai stulbs. Papēti aptaujas un sapratīsi, ka vairumam UFC līdzjutēju Khabiba cīņas stils šķiet garlaicīgs. Kāpēc? Pārākums izvēlas vērot cīņu stājā. Teiksi, tas ir MMA, katrs cīnās “pa savam” un galvenais ir cīņas iznākums. Loģiski, piekritīšu. Taču ir viens “bet”. UFC ir biznesa “mašīna” un lielāko daļu ienākumu gūst no pārdotajām biļetēm, PPV. Tās prioritātes ir šovs un līdzjutēji.

  -1 [+] [-]

, 2020-10-24 16:08, pirms 3 gadiem
D-Mob rakstīja: Pirmo reizi redzu, ka kāds palīdz uzkāpt uz svariem, parādi vēl kādreiz kad tā bijis.
Tas nu gan nav nekas jauns, weight cuting ir ļoti smags process. Ir bijuši cīkstoņi kuri burtiski atslēdzas wight inos. Nebija UFC, bet esmu dzirdējis par vienu fighteru, kurš no visas weight cuting nomira. Neatceros gan vai tas bija tiešu uz svēršanās skatuves.

  -1 [+] [-]

, 2020-10-24 16:12, pirms 3 gadiem
tads rakstīja: Paredzama kārtējā neinteresantā Nurmagomedova cīņa. Vārtīšanās pa zemi.
Esmu par Geiči ,bet laikam jau diezgan maza varbūtība.
Tak ej skaties citu sportu, ja tev Khabibs liekas garlaicīgs. Sportists, kurš cenšas fiziski dominēt katru sekundi no cīņas, pie katras iespējas vai nu meklē submission iespēju vai dauza pretinieku uz zemes, noteikti nav garlaicīgs. Khabibs ir viens no visinteresantākajiem grapleriem/restleriem kāds ir bijis.

  -1 [+] [-]

, 2020-10-24 16:16, pirms 3 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Tak ej skaties citu sportu, ja tev Khabibs liekas garlaicīgs. Sportists, kurš cenšas fiziski dominēt katru sekundi no cīņas, pie katras iespējas vai nu meklē submission iespēju vai dauza pretinieku uz zemes, noteikti nav garlaicīgs. Khabibs ir viens no visinteresantākajiem grapleriem/restleriem kāds ir bijis.
Tev viņš patīk, citiem nē. Kur problēma?

  -1 [+] [-]

, 2020-10-24 16:21, pirms 3 gadiem
loook ploik! rakstīja: Tev viņš patīk, citiem nē. Kur problēma?
Nepareizi pasniedzu savu komentāru. Man nav problēmu, ka viņam viņš liekas garlaicīgs. Vairāk man nepatīk tas "kārtējā neinteresantā Khabiba cīņa" +viņa pārējie komentāri. Tā kā, Khabibs ir garlaicīgs un tas ir fakts.
Es vienkārši gribu izcelt, kāpēc objektīvi skatoties Khabibs nav garlaicīgs. Bet jā, atzīstu, teikt lai iet skatīties citu sportu, ja nepatīk Khabibs bija muļķīgi.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-24 16:22, pirms 3 gadiem
Aitu gans mīž pāriet uz augstāku svara kategoriju, pieradis pie aitiņu svara.

  -1 [+] [-]

, 2020-10-24 16:35, pirms 3 gadiem
Tam glamūrajam homoseksuālim bildē pa kreisi prikolīga vāvere uz galvas.

  +2 [+] [-]

, 2020-10-24 17:29, pirms 3 gadiem
Neviens jau nespiež skatīties cīņu starp Habibu un Džastinu. Tas tā ja kādam škiet garlaicīgi. Kā izteicās Habibs vienā intervijā par to ka cilvēkiem liekas garlaicīgi viņš pajautāja tad kāpēc visi skatās tāpat viņa cīņas? Jo vēlas redzēt kā šis zaudē. Un viņš netaisās mainīt uzvaru nesošo taktiku tikai tāpēc ka kādam škiet garlaicīg vai kā. Tādi ir noteikumi. Nepatīk.Neskaties. Floids Meiveizers 50-0 arī bija garlaicīgs visiem jo uzvarēja visus ar aizsardzības boksu un savu tehniku, bet tagad ir viens no bagātākajiem sportistiem pasaulē.

     [+] [-]

, 2020-10-24 17:35, pirms 3 gadiem
skld rakstīja: Vēl pasaki ka viņu atnesa uz svēršanos, casual.
Pirms nāc šeit un sauc kādu par ''casual'', paseko līdzi kam vairāk nekā UFC embedded, twitterī kā arī pēc tam youtube paklīda runas, ka Khabibs nemaz nav meikojis svaru, tiesa, ka viņam vēl būtu 2h, lai to izdarītu, bet viņu pievilka aiz ausīm ''svaru operātors'', iemetīšu Tev linku, kur par šo tēmu runā Chael Sonnen un nekāda tur tirgus tante.

https://www.youtube.com/watch?v=2yC...

     [+] [-]

, 2020-10-24 17:45, pirms 3 gadiem
Izskatās ka to kalnu āzi šodien tā riktīgi izvazās.. sen laiks..nekādas cieņas..

     [+] [-]

, 2020-10-24 17:50, pirms 3 gadiem
brick rakstīja: Pirms nāc šeit un sauc kādu par ''casual'', paseko līdzi kam vairāk nekā UFC embedded, twitterī kā arī pēc tam youtube paklīda runas, ka Khabibs nemaz nav meikojis svaru, tiesa, ka viņam vēl būtu 2h, lai to izdarītu, bet viņu pievilka aiz ausīm ''svaru operātors'', iemetīšu Tev linku, kur par šo tēmu runā Chael Sonnen un nekāda tur tirgus tante.

https://www.youtube.com/watch?v=2yCM50UH7nU
Es kā izdzirdu vārdu casual, beidzu ar to cilvēku diskusiju. Prieks atrast vēl kādu kurš skatās Chaelu.

Cik saprotu tas ka viņš missoja weightu ir diezgan skaidrs. Bet it kā par mazāk nekā 1lbs. Pa 2h nomestu. Nezinu kāpēc nevarēja tā arī darīt, tagad nevajadzīgs controversy

  -1 [+] [-]

, 2020-10-24 17:54, pirms 3 gadiem
huters rakstīja: pervij Bļaķijskij, kā parasti ieslēdz un gaidi ...
Pilnmēness?

     [+] [-]

, 2020-10-24 18:27, pirms 3 gadiem
Būtu tas haBibis īsts vecis, pārietu kristietībā un pateiktu to skaļi ...

     [+] [-]

, 2020-10-24 18:41, pirms 3 gadiem
Sashok rakstīja: Paturpināšu tevis aizsākto tēmu – cilvēku izteikto viedokļu aizskaršanu. Tikai, atšķirībā no tevis, savu pamatošu ar faktiem. Tu esi vai nu aprobežots vai stulbs. Papēti aptaujas un sapratīsi, ka vairumam UFC līdzjutēju Khabiba cīņas stils šķiet garlaicīgs. Kāpēc? Pārākums izvēlas vērot cīņu stājā. Teiksi, tas ir MMA, katrs cīnās “pa savam” un galvenais ir cīņas iznākums. Loģiski, piekritīšu. Taču ir viens “bet”. UFC ir biznesa “mašīna” un lielāko daļu ienākumu gūst no pārdotajām biļetēm, PPV. Tās prioritātes ir šovs un līdzjutēji.
Kādiem faktiem? Aptaujas?
Kurš šinī svarā ir pašlaik top dog? Labrīt!
Tikai nesaki, ka viņa cīņas nepiesaista publiku.
Paćeko ciņa pēdējos PPV.
Njā, aprbežots vai stulbs.

     [+] [-]

, 2020-10-24 18:50, pirms 3 gadiem
abi divi izcilnieki!!!

     [+] [-]

, 2020-10-24 18:55, pirms 3 gadiem
Kāds lūdzu var padalīties ar linku uz cīņām?🙏
1 2 3 93 komentāri