Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Makgregors atvainojas par uzbrukumu krogā un cer šogad atgriezties UFC

Makgregors atvainojas par uzbrukumu krogā un cer šogad atgriezties UFC
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix

Pirmajā intervijā gandrīz gada laikā īru MMA zvaigzne Konors Makgregors izteica nožēlu par atgadījumu aprīlī, kad Dublinas krogā iesita kādam cilvēkam, krietni vecākam par sevi, jo viņš neesot vēlējies iedzert viskiju kopā ar Makgregoru. Konors arī norādīja, ka vēlas atgriezties UFC jau šogad un būs gatavs aizvadīt cīņu pret jebkuru pretinieku.

Nesen tika publiskots video no novērošanas kamerām kādā Dublinas bārā, kur fiksēts notikums aprīlī. Konors Makgregors redzams ienākot krogā un piedāvājot tur jau esošajiem cilvēkiem kopā ar viņu iedzert viskiju. Kāds pie bāra sēdošs cilvēks to neesot vēlējies darīt, un video redzams kā Makgregors viņam iesit pa seju, bet pēc tam kopā ar viņu ienākušās personas aizvilka īru cīkstoni prom.

Īrijas policija apliecinājusi, ka šis notikums tiek izmeklēts, taču konkrētas personas saskaņā ar saviem principiem nenosauc. Makgregors, kurš UFC cīņu nav aizvadījis kopš pagājušā gada izskaņas, ilgu laiku arī bija atteicis intervijas atsevišķiem medijiem, bet šonakt bija piekritis video intervijai ar ESPN, kurā atvainojās par aprīlī notikušo.

„Toreiz es nerīkojos pareizi,” teica Makgregors, kurš šajā intervijā savu ierasto bravūru bija krietni piezemējis. „Tas vīrs bija pelnījis, ka viņš var savu laiku bārā izbaudīt pavisam citādi nekā tas izvērsās. Es toreiz centos vērst visu par labu un cenšos to darīt arī tagad. Tas gan nav svarīgi, es atzīstu, ka rīkojos nepareizi un uzņemšos atbildību. Esmu to parādā cilvēkiem, kas mani atbalsta, savai ģimenei un arī cilvēkiem, kuri mani trenēja cīņas mākslā. (Uzbrukt citiem) nav iemesls, kādēļ es kļuvu par cīkstoni, es kļuvu par cīkstoni tieši tāpēc, lai šādās situācijās spētu aizstāvēties.”

Makgregors apliecināja, ka akceptēs sev piespriesto sodu, kādu vien lems Īrijas varas iestādes. Šī gan nav vienīgā Makgregora saķeršanās ar likumu pēdējā laikā, jo martā viņš tika aizturēts par kādas personas telefona sabojāšanu. Apsūdzības vēlāk tika atsauktas, taču Makgregors atzina, ka arī toreiz viņš nav rīkojies pareizi: „Man ir jāpārtrauc reaģēt uz provokācijām. Es esmu zivs, kas uzķeras uz ēsmas, vai valis? Man ir jābūt mierīgākam, zinu, ka man ir jārāda piemērs.”

31 gadu vecais Makgregors atzina, ka labi zina par scenāriju, ka cīņu sporta pārstāvji nopelna lielu naudu, bet arī ātri pamanās to izšķiest vējā, un viņš ļoti vēlas izvairīties no šāda iznākuma: “Man ir dota milzīga iespēja nodrošināt savu bērnu un viņu bērnu nākotni. Ja es to neizdarīšu, tad visi mani panākumi un uzvaras man liksies nenozīmīgi. Man ir jāveic pareiza rīcība, jāmācās pašam no savām un arī citu cīņu sporta veidu pārstāvju kļūdām, jālauž stereotipi.”

Makgregors pavasarī paziņoja par to, ka beidz savu UFC karjeru, tiesa, tā ka viņš to nedarīja pirmo reizi, šis paziņojums tika uztverts ar krietnu skepsi, un tagad Makgregors atklāja, ka šīs “Twitter” ieraksts radies pēc traumas treniņos, kad tika izjaukta viņa plānotā atgriešanās jūlijā, bet šobrīd viņš par karjeras beigām nedomā. Makgregors vēlas atgriezties UFC, turklāt darīt to jau šogad. Viņš ļoti vēlētos revanša cīņu pret pašreizējo UFC čempionu Habibu Nurmagomedovu, taču piesauca arī citus savus iepriekšējos pretiniekus – Neitu Diazu, Maksu Holoveju, Dastinu Porjē un Žuzē Aldu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...


, 2019-08-23 12:42, pirms 5 gadiem
Tak viņš beidza jau karjeru teica, āksts!
, 2019-08-23 12:51, pirms 5 gadiem
Cik negaidīti 😃😃😃
, 2019-08-23 13:34, pirms 5 gadiem
Idiņš!
, 2019-08-23 13:43, pirms 5 gadiem
vai,cik aizkustinoša runa! tak ne pirmā ,ne pēdējā reize kad taisa h*j**s
, 2019-08-23 16:15, pirms 5 gadiem
Džeks uzsit sev cenu mācas no kļūdām un turpinās cīnīties UFC mordaboikā!!
, 2019-08-23 16:40, pirms 5 gadiem
Blondais6 rakstīja: Džeks uzsit sev cenu mācas no kļūdām un turpinās cīnīties UFC mordaboikā!!
Protams, katrā sporta savs "brends". Ufc Gregors, NBA Lebis utt...
, 2019-08-23 17:35, pirms 5 gadiem
Tāds cilvēks nepelna cieņu.
, 2019-08-23 17:51, pirms 5 gadiem
Un visi maksā par to, lai redzētu kā viņš dabū pa purnu

p.s. Žuzē Aldu
, 2019-08-23 18:43, pirms 5 gadiem
Pret fergusonu būtu interesanti
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Foto: UFC
4

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.