Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Figeiredu vēlreiz sakauj Benavidesu un beidzot iegūst vakanto UFC titulu

Agris Suveizda

Figeiredu vēlreiz sakauj Benavidesu un beidzot iegūst vakanto UFC titulu
Deivesons Figeiredu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Par UFC mušas svara titula ieguvēju kļuvis 32 gadus vecais brazīlietis Deivesons Figeiredu (19-1), kurš Apvienoto Arābu Emirātu galvaspilsētā Abū Dabī jau otro reizi šogad pieveica amerikāni Džozefu Benavidesu (28-7).

Cīkstoņi savā starpā tikās jau 29. februārī ASV, taču toreiz Figeiredu nespēja iekļauties svara kategorijā, tādējādi vienīgais uz titulu pretendēt drīkstēja Benavidess, kurš otrajā raundā gan kapitulēja ar tehnisko nokautu. Pēc pretrunīgās cīņas nekavējoties tika nozīmēta vēl viena tikšanās, un Abū Dabī beidzot tika izcīnīts vakantais tituls. To ļoti pārliecinoši izdarīja Figeiredu.

Brazīlietis jau pirmajā minūtē sagādāja Benavidesam pirmo nokdaunu, ar labo dūri izmantodams to, ka amerikānis, cenšoties uzbrukt ar kāju, bija atstājis neaizsargātu kreiso pusi. Nepilnus 36 gadus vecais Benavidess izturēja žņaugšanas mēģinājumus un pēc vairāk nekā pusotras minūtes atgriezās vertikālā stāvoklī.

Raundu līdz galam izturēt viņam gan nesanāca. Pēc otrā nokdauna Benavidess zibenīgi pierausās kājās, bet pēc trešā nokdauna atkal nokļuva zemē, Figeiredu agresīvi metās virsū, un cīņa 12 sekundes līdz raunda beigām beidzās ar tehnisko padošanos – Benavidess bija īslaicīgi zaudējis samaņu, tādēļ cīņu apturēja tiesnesis. Benavidesam tas bija septītais zaudējums karjerā, bet tikai pirmais – ar padošanos. No 19 uzvarām Figeiredu tikai trijās savu likteni ir atstājis tiesnešu punktu skaitīšanas ziņā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-07-19 14:13, pirms 4 gadiem
Labas cīņas, Rafael Fiziev izskatās ļoti interesants prospekts, diemžēl šajā cīņā nesanāca novērtēt viņa ground game, bet stājā viņš problēmas var sagādāt TOP 15 čaļiem šajā svara divīzijā.
Deivesons vnk iznīcināja Benevidazu, izskatās būs jauns dominējošs Flyweight čempions.
Negatīvi pārsteidza Gasteluma bezspēcība pret Jokeru, žēl.