Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Treneris: "Nurmagomedovs Makgregoru varētu "apglabāt"

Treneris: "Nurmagomedovs Makgregoru varētu "apglabāt"
Habibs Nurmagomedovs
Foto: AFP/Scanpix

MMA cīņas superzvaigzne Habibs Nurmagomedovs (Krievija) joprojām ir neziņā, vai slavenais Konors Makgregors (Īrija) būs gatavs stāties pretī. Habiba tēvs un treneris Abdulmanaps Nurmagomedovs uzskata, ka šim īram nebūtu daudz iespēju izcīnīt panākumu. Maz ticams, ka šī cīņa varētu notikt Krievijā.

Kā jau ziņots, 8. aprīlī Habibs Nurmagomedovs (26-0) pārspēja amerikāni Elu Jakvintu, kļūstot par pirmo UFC čempionu no Krievijas. Konors Makgregors (21-3) pirms tam Ņujorkā uzbruka UFC autobusam, izraisot milzīgu ažiotāžu un tiesvedību par nodarīto kaitējumu.

Nav skaidrs, vai būs Nurmagomedova un Makgregora savstarpējā cīņa. Kad tā varētu notikt? "Kad Makgregors būs tai gatavs. Kamēr viņš gaidīja, mēs paņēmām UFC čempiona jostu. Tālāk gaidīt viņam nesanāks - ja vēlas kļūt par čempionu, viņam vajag atņemt Habibam jostu," saka Krievijas cīkstoņa treneris.

Abdulmanaps Nurmagomedovs vērtē izredzes: "Pirmajā raundā Makgregora bīstamība ir 40% pret 60 Habiba procentiem. Ja pirmajā raundā Habibs novirzīs viņu uz parteri, tad "apglabās". Ja tas notiks otrajā raundā, tad "apglabās". Makgregoram ir tikai viena iespēja - labi trāpīt cīņas sākumā. Vairāk viņam iespēju nav. Uzvaras izredzes vienmēr būs par labu Habibam, jo viņš nekad nav zaudējis nevienā raundā."


Maz ticams, ka ilgi gaidītais mačs varētu notikt Nurmagomedova teritorijā. "Ja mēs šo cīņu aizvadīsim Krievijā, tad zaudēsim no diviem līdz trijiem miljoniem dolāru. Krievijā cīņas translāciju ļoti grūti pārdot, bet čempiona jostas īpašnieks saņems divus trīs procentus no peļņas par cīņas maksas translācijas. Un šeit mēs zaudētu divus trīs miljonus dolāru."

29 gadus vecais Nurmagomedovs šobrīd ir zenītā, taču vecums nenāk viens. "Domāju, ka līdz 32 gadiem viņš sitīsies augstā līmenī. Pēc tam sāks nolaisties, tāpat kā visi," atzīst treneris.

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru


, 2018-05-19 15:37, pirms 6 gadiem
Domāju, ka Nurmagomedova prasmes ar lāpstu varētu izmantot arī lietderīgāk, piemēram, uzrokot kartupeļu lauku. Galu galā, Makgregors vēl nemaz nav pat nomiris, un ko tagad Nurmagomedovs darīs, gaidīs vēl 60 gadus, kamēr Konors beidzot izdomās iespert pa spaini?
, 2018-05-19 17:01, pirms 6 gadiem
Esmu par McGregoru.
Bet domaaju ka cina nenotiks. McGregors sanem paaraak lielu piki lai risketu zaudeet. Visticamaak buus ciina pret Diazu part 3 vai cirks pret money boy ieksh daleejiem mma noteikumiem
, 2018-05-20 16:25, pirms 6 gadiem
Šī cīņa nekad nenotiks. Habibs noslaucītu būri ar Konora seju un satverot aiz kājām, izmestu Konoru ārpus būra. Konors nepieļaus šādu pazemošanu un nekad necīnīsies ar Habu.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Foto: UFC
4

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.