Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Nurmagomedovs: "Ja Makgregoram atņems licenci, varam izkauties kaut vai sētā"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Nurmagomedovs: "Ja Makgregoram atņems licenci, varam izkauties kaut vai sētā"
Habibs Nurmagomedovs
Foto: AFP/Scanpix

MMA cīņas superzvaigzne Habibs Nurmagomedovs (Krievija) vēlas cīnīties ar slaveno Konoru Makgregoru (Īrija). Ja īram tiks atņemta licence, tad varētu izkauties Lasvegasā vai kaut kur sētā.

Kā jau ziņots, 8. aprīlī Habibs Nurmagomedovs (26-0) pārspēja amerikāni Elu Jakvintu, kļūstot par pirmo UFC čempionu no Krievijas. Konors Makgregors (21-3) pirms tam Ņujorkā uzbruka UFC autobusam, izraisot milzīgu ažiotāžu un tiesvedību par nodarīto kaitējumu.

"Ja komisija viņam atņems licenci, tad mēs taču varam izkauties Lasvegasā vai kaut kur sētā. Mums notiek pārrunas, bet ja tās ievilksies... Nevēlos, lai tās ilgi ievelkas. Jākaujas šajā gadā. Vēlos kauties ar Konoru," saka Habibs Nurmagomedovs.

"Ko es izdarīšu ar Makgregoru? Man nebūs nestuvju," smaida Krievijas atlēts. "Cīnīšos, nogāzīšu viņu un lauzīšu. Ko gan citu? Ja viņš atteiksies, tad dodiet man [amerikāni] Dastinu Porjē! Aizstāvēt jostu vēlos jau šajā gadā."

29 gadus vecais Nurmagomedovs sen nav cīnījies dzimtenē. "Esmu čempions, tāpēc viņi vēlas, lai cīnos lielos turnīros. Krievijā pēdējoreiz kāvos 2011. gadā, esmu noilgojies. Gribētu, taču tas nav atkarīgs no manis," informē cīkstonis.

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru

  +5 [+] [-]

, 2018-04-19 17:40, pirms 6 gadiem
Ļaujat tak beidzot šim čalim apgriezt sprandu tam lecīgajam Makgregoram!

  +2 [+] [-]

, 2018-04-19 18:29, pirms 6 gadiem
"Ja komisija viņam atņems licenci, tad mēs taču varam izkauties Lasvegasā, nu kaut kur sētā."
Neprecīzs tulkojums, kas Nurmagomedovu padara par tādu pašu lecīgu gaili kā Makgregoru.
Vai nu piemirsies vārdiņš "vai" vai arī autors nav iedziļinājies oriģinālajā.
то мы же можем подраться в Лас-Вегасе, ну или где-то во дворе.

  -2 [+] [-]

, 2018-04-19 20:09, pirms 6 gadiem
Vidziņš rakstīja: Ļaujat tak beidzot šim čalim apgriezt sprandu tam lecīgajam Makgregoram!
No chance, haips šobrīd ap Habibu ir lielāks nekā ap Makgregoru, tāpēc rodas virtuāls iespaids, ka Habibam būtu izredzes, bet reali viss ko Makgregoram vajag - takedown defence un uzvara būs viegla pastaiga, jo kājās Habibs reali dabūs pa žaunu!

  +3 [+] [-]

, 2018-04-19 20:10, pirms 6 gadiem
Nu man šķiet, ka Makgregors varētu būt priecīgs, ja nebūs jāiziet ringā pret Habibu... Te nu tiešām ir ļoti maza iespēja kaut ko izdarīt, protams ka Lucky Punch vienmēr var notikt... Bet Habibs gan kā cilvēks, gan kā cīkstonis ir galvu pārāks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-04-20 12:52, pirms 6 gadiem
One Man Show! rakstīja: No chance, haips šobrīd ap Habibu ir lielāks nekā ap Makgregoru, tāpēc rodas virtuāls iespaids, ka Habibam būtu izredzes, bet reali viss ko Makgregoram vajag - takedown defence un uzvara būs viegla pastaiga, jo kājās Habibs reali dabūs pa žaunu!
nu nu veciit kajas ari habibs ir tiri ok, pluss vins zemee vienkarsi salauziis Gregoru. un habibam take down ir labs