Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišjānis Pundurs

Džonss cīņā par taisnību meklē melu detektora testa palīdzību

Džonss cīņā par taisnību meklē melu detektora testa palīdzību
Džons Džonss
Foto: AFP/Scanpix

Bēdīgi slavenais MMA cīkstonis Džons Džonss (23-1) cenšas izvairīties no četru gadu diskvalifikācijas par aizliegto vielu lietošanu, talkā nākot melu detektora pārbaudījumam.

30 gadus vecais Džons Džonss tiek uzskatīts par visu laiku talantīgāko cīkstoni sporta veida vēsturē, bet vienlaikus kļuvis arī par lielāko vilšanos. 2017. gada augustā, pēc uzvaras pār Danielu Kormjē (19-1) un UFC pussmagā svara titula izcīnīšanas, amerikānis otro reizi karjerā tika pieķerts aizliegto vielu lietošanā. Analīzes uzrādīja anabolisko steroīdu klātbūtni, vēlāk cīņas iznākumu anulējot.

Džonsam tika piespriesta diskvalifikācija uz nenoteiktu laiku. Tiesa, oficiāls paziņojums un termiņš vēl ir gaidāms, jo nākammēnes gaidāma lietas uzklausīšana ASV Antidopinga aģentūrā un Kalifornijas štata Atlētiskajā Komisijā.

Tomēr pats cīkstonis ir pārliecināts, ka steroīdus nav lietojis, un šajā cīņā negrasās padoties. Pēc paša iniciatīvas Džonss veicis melu detektora pārbaudījumu, ko izdevies izturēt. Tas rosina domāt, ka Džonsa sāga vēl nebūt nav galā.

Izmantotie resursi:
https://www.mmafighting.com/2018/1/...


, 2018-01-17 20:29, pirms 6 gadiem
Cerams, ka nediskvalificēs. Bet ja tas notiks, tad tāds talants tiks izmests vējā. Jācer uz Jones vs Cormier 3.
, 2018-01-19 23:09, pirms 6 gadiem
Ja buutu pirmaa reize tad veel taa. bet vins ir narkomaans, taadam nav vieta profesionaalajaa sportaa.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Foto: UFC
4

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.