Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Makgregors paziņo, ka janvārī cīnīsies pret Porjē, lai labāk sagatavotos Pakjao

Makgregors paziņo, ka janvārī cīnīsies pret Porjē, lai labāk sagatavotos Pakjao
Konors Makgregors. Foto: PA Wire/Scanpix

UFC superzvaigzne Konors Makregors paziņojis, ka piekritis janvārī aizvadīt cīņu pret Dastinu Porjē, bet ar nosacījumu, ka duelim jānotiek NFL kluba Dalasas “Cowboys” stadionā.

Paziņojumā par piekrišanu cīņai Konors Makgregors paziņojis arī tās datumu - 23. janvāris. Viņš pauda, ka ir draugos ar Dalasas “Cowboys” īpašnieku Džeriju Džounsu un ka stadions būtu gatavs uzņemt līdzjutējus. “Es būšu gatavs Teksasai un Teksasa būs gatava maniem faniem! Pēc tam kārta Menijam,” pauda Makgregors.

Jau iepriekš runāts par to, ka Makgregors grasās boksa ringā tikties ar leģendāro Meniju Pakjao. Līdz šim īru UFC cīkstonis aizvadījis vienu boksa maču, piekāpjoties Floidam Meivezeram. Makgregors norādījis, ka ar Porjē vēlas cīnīties, jo arī viņš ir kreilis un viņš uzskatāms par vienu no labākajiem MMA bokseriem.

“Tuvu mājām un manas dzimšanas dienas nedēļā! Kādā svara kategorijā?” uz Makgregora ierakstu atbildējis Porjē. Tiek vēstīts, ka īrs cīņai piekritis mutiski, taču darbs ar līgumiem vēl nav sācies. Savukārt Porjē komentēja, ka UFC ar viņu vēl nav sazinājies.

Makgregors astoņstūrī nav kāpis kopš janvāra, un toreiz cīņa ilga vien 40 sekundes. UFC bija solījusi savai zvaigznei 2020. gadā trīs cīņas, tomēr globālā pandēmija ieviesusi izmaiņas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...


, 2020-10-15 09:35, pirms 3 gadiem
Filipīnieši un latīnosi ir vienīgie ko tas gailis var uzvarēt.
, 2020-10-15 10:39, pirms 3 gadiem
Veel nekas nav uzvareets
, 2020-10-23 23:21, pirms 3 gadiem
teamo rakstīja: Filipīnieši un latīnosi ir vienīgie ko tas gailis var uzvarēt.
Gan jau to čurku-aituganudrīz arī nozvetēs !
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.
Šons O'Melijs pret Marlonu Veru. Foto: USA Today Sports/Scanpix
3

O'Melijs ar dominējošu sniegumu UFC299 ietvaros nosargā čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC299 cīņu vakarā svara kategorijā līdz 61.2 kilogramiem čempiona jostu nosargāja Šons O'Melijs, kurš pēc tiesnešu vienbalsīga lēmuma pārspēja Marlonu Vera.
Ilija Topurija. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

Gruzīnu cīkstonis Topurija gāž no troņa ilggadējo UFC čempionu Volkanovski

Par jauno UFC čempionu pusvieglajā svarā kļuvis 27 gadus vecais un joprojām neuzveiktais gruzīnu cīkstonis Ilija Topurija (15-0), kurš ASV pilsētā Anaheimā nokautēja austrālieti Aleksanderu Volkanovski (26-4).