Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Krokopa nākamais pretinieks - Rojs Nelsons

Krokopa nākamais pretinieks - Rojs Nelsons
Mirko Filipovičs
Foto: dalje.com

Savu nākamo MMA cīņu pasaulē pazīstamākais horvātu cīkstonis Mirko "Krokops" Filipovičs (27-9-2) aizvadīs 29. oktobrī cīņu šovā "UFC 137" pret apaļīgāko UFC cīksotini Roju Nelsonu (15-6-0). Šī Krokopam būs pēdējā cīņa UFC rindās neatkarīgi no rezultāta, ziņo portāls gol.hr

"Varu apstiprināt, ka mana pēdējā cīņa UFC rindās notiks 29. oktobrī Losandželosā pret Roju Nelsonu," Filipoviču citā gol.hr.

"Tā būs grandioza cīņa. Es būšu motivēts un domāju, ka cīņa būs lieliska. Es šim mačam gatavojos kopš savas pēdējās cīņas. Esmu lieliskā formā un ar nepacietību gaidu cīņas dienu."

"Rojs ir reāls pretinieks - bīstams cīkstonis. Un nenovērtēt viņu dēļ viņa lielā vēdera nedrīkst, jo, ja viņš trāpīs tad tas ir nokauts."

Priekš Filipoviča šī pēc līguma būs pēdējā cīņa UFC. Krokops UFC aizvadījis deviņas cīņas, tikai četrās uzvarot. Jāpiebilst, ka uzvaras gūtas pār UFC vidējā līmeņa sportistiem, taču zaudējumi ciesti pret spēcīgiem cīkstoņiem. Pēdējie divi mači horvātam bijuši pavisam smagi - ciesti divi zaudējumi ar nokautiem.

Arī Rojs Nelsons pēdējos divos dueļos cietis sakāves. Zaudēts Junioram Dos Santosam un Frenkam Miram. Tiesa, abi zaudējumi piedzīvoti piekāpjoties tikai pēc punktiem.

Izmantotie resursi:
Naslovnica - Gol.hr
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2011-07-14 08:59, pirms 13 gadiem
nelsonu vnk ir gruuti nokauteet,normaala boja,1.x,kad vinju ieraudziju vsp domaaju,ko taads veiteeja baara sledzis dara UFC
, 2011-07-14 22:37, pirms 13 gadiem
100% manas domas! Nedomāju, ka Nelsonu vispār iespējams KO, varbūt CC jaunībā ar kreiso kāju, bet nu žoklis Nelsonam no tērauda!

man garšo mirt rakstīja: nelsonu vnk ir gruuti nokauteet,normaala boja,1.x,kad vinju ieraudziju vsp domaaju,ko taads veiteeja baara sledzis dara UFC
, 2011-07-18 01:19, pirms 13 gadiem
ozols_ rakstīja: 100% manas domas! Nedomāju, ka Nelsonu vispār iespējams KO, varbūt CC jaunībā ar kreiso kāju, bet nu žoklis Nelsonam no tērauda!
Nu Arlovskis viņu izrubīja. Cro Cops, protams, to neizdarīs, bet Nelsons parasti pirmajā raundā tikai kaut ko spēj, ja cīņa nonāk līdz 2ajam, tad viņa "izcilā" fiziskā sagatavotība liek par sevi manīt. Ja Cro Cops varētu izturēt pirmo raundu, pēc punktiem teorētiski arī varētu paņemt. + pret Schaubu viņš neizskatījās nemaz tik sūdīgi, bet vienīgi bailīgi ir viņa pēdējo cīņu tendence pašam sevi izrubīt nesvarīgās situācijās trešā raunda beigās. Es, protams, kā oldschool K1 fans naivi atbalstīšu Cro Copu, bet iekšējā saprātīgā balss saka, ka iespēja viņa laimestam ir 14%.
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.
Šons O'Melijs pret Marlonu Veru. Foto: USA Today Sports/Scanpix
3

O'Melijs ar dominējošu sniegumu UFC299 ietvaros nosargā čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC299 cīņu vakarā svara kategorijā līdz 61.2 kilogramiem čempiona jostu nosargāja Šons O'Melijs, kurš pēc tiesnešu vienbalsīga lēmuma pārspēja Marlonu Vera.
Ilija Topurija. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

Gruzīnu cīkstonis Topurija gāž no troņa ilggadējo UFC čempionu Volkanovski

Par jauno UFC čempionu pusvieglajā svarā kļuvis 27 gadus vecais un joprojām neuzveiktais gruzīnu cīkstonis Ilija Topurija (15-0), kurš ASV pilsētā Anaheimā nokautēja austrālieti Aleksanderu Volkanovski (26-4).