Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišjānis Pundurs

Jendžeičika dominē pār Vatersoni un izaicina čempioni Džanu

Jendžeičika dominē pār Vatersoni un izaicina čempioni Džanu
Joanna Jendžeičika. Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Tampabejā risinājās UFC cīņu šovs ''UFC Fight Night 161: Jedrzejczyk vs. Waterson'', kura galvenajā cīņā poliete Joanna Jendžeičika(16-3) pārliecinoši pēc punktiem sakāva amerikānieti Mišelu Vatersoni (17-7).

Bijusī UFC čempione svara kategorijā līdz 52 kilogramiem (strawweight) Joanna Jendžeičika atkal apliecināja, ka joprojām ir nopietns spēks un drauds jebkurai pretiniecei. Poliete piecu raundu cīņā pēc punktiem pārliecinoši sakāva ASV pārstāvi Mišelu Vatersoni, kurai tagad pārtrūkusi trīs uzvaru sērija.

32 gadus vecajai polietei tā bija pirmā cīņa kopš pagājušā gada decembra. ''Kopš otrā raunda beigām cīnījos ar salauztu pēdu. Esmu dzimusi šim - pat tad, kad zaudēju savu jostu, man bija atkal jāuzvelk rokās cimdi un jārīkojas kā čempionam, lai pierādītu cilvēkiem, ka ir vērts cīnīties par saviem sapņiem,'' pēc cīņas atzina Jendžeičika.

Uzvarētājai arī bija skaidrs savs nākamais mērķis - pašreizējā salmu svara kategorijas čempione, ķīniete Veili Džana (20-1). Jendžeičika atklāja, ka vēlētos šo cīņu aizvadīt savā dzimtenē: ''Darām to Nacionālajā stadionā [Varšavas futbola stadions ar 60 tūkstošu ietilpību]! Pagaidām līdz pavasarim, kad būšu sadziedējusi savu kāju. Protams, Veili ir čempione, bet tas ir lēmums, kas jāpieņem viņai. Man bija pāris intervijas ar Ķīnas medijiem, un viņus ļoti aizrauj ideja par šo cīņu.''

Jendžeičikas spiediens pieauga ar katru raundu, un stājā Vatersones arsenāls bija par šauru, lai apturētu pretinieces spiedienu. Amerikāniete atsevišķās epizodēs bija nedaudz veiksmīgāka greplingā, taču poliete novērsa praktiski jebkādus riskus uzvarai.

Vakara otrā galvenajā cīņā pirmo zaudējumu karjerā leģendārās Greisiju dinastijas pārstāvim Kronam Greisijam (5-1) sagādāja UFC veterāns Kabs Svansons (26-11), pārtraucot četru zaudējumu sēriju. 50 tūkstošu dolāru bonusu par nakts labāko sniegumu saņēma pusvidējā svara cīkstonis Niko Praiss (14-3), kurš iespaidīgā veidā nokautēja Džeimsu Viku (13-5). Praiss, atrodoties zemē uz muguras, izpildīja negaidītu, bet precīzu spērienu pa virsū lienošā pretinieka žokli. Līdz ar to Viks piedzīvojis četrus zaudējumus pēc kārtas, trīs no tiem pēc pamatīga nokauta.

UFC Fight Night 161, main card, rezultāti

C.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaunds
1.Joanna JedrzejczykMichelle WatersonDecision (unanimous)5 (5:00)
2.Cub SwansonKron GracieDecision (unanimous)3 (5:00)
3.Niko PriceJames VickKO (upkick)1 (1:44)
4.Amanda RibasMackenzie DernDecision (unanimous)3 (5:00)
5.Matt FrevolaLuis PenaDecision (split)3 (5:00)
6.Eryk AndersGerald MeerschaertDecision (split)3 (5:00)

Izmantotie resursi:
https://www.mmafighting.com/2019/10...
https://www.mmafighting.com/2019/10...


, 2019-10-14 07:22, pirms 4 gadiem
Ja būtu skatījies šovu tad zinātu,ka Penu kapitāli apzaga,mani ļoti interesē kā tiesneši saskaitīja viņam zāģi. Ne velti vīrs izlidoja no oktagona dusmās kvēlodams! Žēl,ka neredzēju tālāko,ticami ka kādas durvis varēja palikt cauras
Niko skaistulis,Vikam laiks pensijā,galvenā cīņa negaidīti skatāma.
PS Krona vietā es Brazīlijā nerādītos vectēvs un onkuļi noraks
Foto: UFC
3

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.
Šons O'Melijs pret Marlonu Veru. Foto: USA Today Sports/Scanpix
3

O'Melijs ar dominējošu sniegumu UFC299 ietvaros nosargā čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC299 cīņu vakarā svara kategorijā līdz 61.2 kilogramiem čempiona jostu nosargāja Šons O'Melijs, kurš pēc tiesnešu vienbalsīga lēmuma pārspēja Marlonu Vera.
Ilija Topurija. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

Gruzīnu cīkstonis Topurija gāž no troņa ilggadējo UFC čempionu Volkanovski

Par jauno UFC čempionu pusvieglajā svarā kļuvis 27 gadus vecais un joprojām neuzveiktais gruzīnu cīkstonis Ilija Topurija (15-0), kurš ASV pilsētā Anaheimā nokautēja austrālieti Aleksanderu Volkanovski (26-4).