Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Vatersone liek punktu divu neveiksmju sērijai

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Vatersone liek punktu divu neveiksmju sērijai
Mišela Vatersone. Foto: AFP/Scanpix

Līdzīgā piecu raundu cīņā ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzvaru cīņu šova ''UFC Fight Night 177" galvenajā cīņā guva amerikāņu cīkstone Mišela Vatersone (18-8), pieveicot savu tautieti Andželu Hilu (12-9).

34 gadus vecā Vatersone līdz ar to pārtrauca divu zaudējumu sēriju, iepriekš piekāpjoties bijušajām UFC čempionēm - Joannai Jendžeičikai un Karlai Esparzai. Divi no trīs tiesnešiem uzvaru ar 48-47 atdeva tieši Vatersonei, bet trešais tiesnesis saskaitīja punktus (49-46) par labu Hilai. 35 gadus vecā Hila, kurai pieder rekords par visvairāk aizvadītajām UFC cīņām savā svara kategorijā [strawweight] (16), turpretī piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, kurā iznākumu arī izšķīra dalīts tiesnešu lēmums.

"Nekad nevēlos atstāt to tiesnešu rokās. Dalīts lēmums neatstāj labu sajūtu,'' pēc grūti nākušās uzvaras atzina Vatersone. Amerikāņu cīkstone pauda apņēmību beidzot realizēt savu lielāko mērķi - izcīnīt UFC titulu, kļūstot par pirmo čempioni organizācijas rindās, kura ir arī māte.

Pirmajos cīņas raundos pārsvars piederēja Hilai, kura ļoti veiksmīgi darbojās tuvcīņā, trāpot vairākus labus sitienus ar labo roku pa pretinieces galvu. Turpinājumā gan Vatersone pamainīja savu taktiku un drošāk turēja Hilu distancē, bet trešajā raundā pēc tam, kad Hilas džebs lika asinīm sākt tecēt no pretinieces deguna, Vatersone arī pārveda cīņu parterā.

Parterā Vatersone pārliecinoši kontrolēja notikumus, taču atlikušajos raundos atkal koncentrējās cīņai stājā, trāpot vairākus spērienus Hilai ķermenī, kā arī pa galvu. Pašā cīņas izskaņā gan Hilai izdevās piespiest pretinieci pie žoga un pamatīgi apstrādāt Vatersoni klinčā, taču ar to bija par maz, lai izrautu uzvaru.

Jāatzīmē, ka sākotnēji šova galvenās cīņas vieta bija atvēlēta pussmagā svara cīkstoņiem Tjagu Santošam un Gloveram Tešeiram, taču Tešeiras pozitīvā Covid-19 testa dēļ nācās cīņu atlikt.

''UFC Fight Night 177'' rezultāti

CīņaUzvarētājsZaudētājsMetodeRaunds
12.Michelle WatersonAngela HillDecision (split)5 (5:00)
11.Ottman AzaitarKhama WorthyTKO (punches)1 (1:33)
10.Roxanne ModaffieriAndrea LeeDecision (unanimous)3 (5:00)
9.Ed HermanMike RodriguezSubmission (kimura)3 (4:01)
8.Bobby GreenAlan PatrickDecision (unanimous)3 (5:00)
7.Billy QuarantilloKyle NelsonKO (punch)3 (0:07)
6.Sijara EubanksJulia AvilaDecision (unanimous)3 (5:00)
5.Kevin CroomRossevelt RobertsSubmission (guillotine choke)1 (0:31)
4.Alexander RomanovRoque MartinezSubmission (arm-triangle choke)2 (4:22)
3.Jalin TurnerBrok WeaverSubmission (rear-naked choke)2 (4:20)
2.Bryan BarbarenaAnthony IvyDecision (unanimous)3 (5:00)
1.Sabina MazoJustine KishSubmission (rear-naked choke)3 (3:57)
Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/ufc/story/...

  +2 [+] [-]

, 2020-09-13 19:26, pirms 4 gadiem
Atkal copy-paste no citiem, būtu skatījies tad zinātu,ka Hermansona uzvara ir briesmīgs skandāls,jo sanāca pateicoties aklam tiesnesim. Tur būs liels cepiens,līdz pat cīņas anulēšanai! Bet visu cieņu veterānam,uzvarēt vienos vārtos zaudētu cīņu ir liela māksla.
Krišjāni,lūdzu saņemies un dari darbu godam,citādi iemācīsies tikai truli haltūrēt

  +1 [+] [-]

, 2020-09-13 21:28, pirms 4 gadiem
Neprasi neiespējamo
Ja var uzrakstīt, ka organizācija ir arī māte, tad vairāk jautājumu nav

"kļūstot par pirmo čempioni organizācijas rindās, kura ir arī māte"

Par citām stila un elementārām pareizrakstības kļūdām pat nerunāsim.

Viņi te raksta, ka Makgregors esot nopratināts un palaists, tikai noklusē tādu niansi, ka viņš policijā pavadīja vairāk par diennakti

     [+] [-]

, 2020-09-14 11:13, pirms 4 gadiem
marekz rakstīja: Neprasi neiespējamo
Ja var uzrakstīt, ka organizācija ir arī māte, tad vairāk jautājumu nav

"kļūstot par pirmo čempioni organizācijas rindās, kura ir arī māte"

Par citām stila un elementārām pareizrakstības kļūdām pat nerunāsim.

Viņi te raksta, ka Makgregors esot nopratināts un palaists, tikai noklusē tādu niansi, ka viņš policijā pavadīja vairāk par diennakti
Es sapratu! Viņš reāli skatās tikai lielos eventus,tur viss uzrakstīts laicīgi un normāli. Iknedēļas iepirdienu dēļ laiks netiek tērēts