Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Habibs: "Makgregors nav pelnījis revanšu pret mani"

Rolands Eliņš

Habibs: "Makgregors nav pelnījis revanšu pret mani"
Habibs Nurmagomedovs. Foto: imago images / PRiME Media Images/Scanpix

UFC vieglās svara kategorijas čempions Habibs Nurmagomedovs preses konferencē Londonā, stāstot par savu nākamo cīņu, apšaubīja, kādēļ slavenais Konors Makgregors varētu pieprasīt revanšu pret viņu.

Krieviju pārstāvošais cīkstonis Habibs Nurmagomedovs Londonā piedalās savas nākamās cīņas reklamēšanā. Viņam paredzēta titula aizstāvēšana pret Dastinu Porjē, un šī cīņa notiks septītajā septembrī, taču preses konferencē jautājumi tāpat tika veltīti ari Habiba iepriekšējam pretiniekam Konoram Makgregoram. Habibs gan noraidīja Makgregora cerības uz revanšu.

“Pēdējos trīs gados Makgregoram ir tikai viena uzvara un cīņa amatieru boksā,” sacīja vēl ne reizi UFC ringā nepieveiktais Habibs. “Kādā veidā Makgregors ir nopelnījis, lai es viņam piedāvātu revanšu? Viņš padevās. Viņš mani lūdzās, lai es viņu nenositu. Un tagad viņš runā par revanšu?”

“Nākamais rindā ir Tonijs Fērgusons,” turpināja Nurmagomedovs. “Vīri, kuriem šobrīd ir aktīvas uzvaru sērijas, ir nākamie rindā cīņā par titulu. Taču ne jau čalis, kurš iepriekšējos trīs gados neko nav izdarījis. Šobrīd manas domas ir par manu nākamo cīņu septītajā septembrī.”

Habibam cīņa ar Makgregoru izvērsās vēl skandalozāka nekā varēja iepriekš paredzēt, jo Habibs pēc godam izcīnītās uzvaras, piespiežot Makgregoru padoties, nesavaldījās un ieleca klātesošajā pūlī, lai izkautos ar Makgregora komandas pārstāvi, kas savukārt iesāka daudz plašākus asumus. Gan Makgregors, gan Habibs tika sodīti un uz laiku diskvalificēti, Nurmagomedova diskvalifikācija beigsies jūlijā.

Habiba un Porjē cīņas uzvarētājam tiek paredzēta titulcīņa pret Fērgusonu, kurš nav zaudējis 12 cīņās pēc kārtas. Fērgusons jau iepriekš vairākkārt ticis saistīts ar potenciālo Nurmagomedova izaicināšanu, bet līdz šim sarunāt cīņu vēl ne reizi nav izdevies. Arī tagad Londonā Habibs pauda pārsteigumu par Fērgusona pretinieku izvēli, norādot, ka viņš izvairījies no dažiem spēcīgākiem pretiniekiem, taču tik un tā savas uzvaru sērijas dēļ pelnījis iespēju piedalīties titulmačā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2019-06-12 21:08, pirms 5 gadiem
Cenšos būt labs cīņas sporta apskatnieks, bet.. Tas Puarē tak bija/ir biatlonists, nevis MMA cīkstonis Te ir runa par Dastinu Porjē tomēr.

Tālāk, ļoti jēli, virspusīgi iztulkots. Kaut vai, nevis: "Makgregors iepriekšējos trīs gados neko nav izdarījis", bet: "ir uzvarējis tikai vienā amatieru boksa cīņā", tādi bija vārdi. https://mmajunkie.com/2019/06/khabi...