Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Daiļava ar īpašiem fiziskajiem dotumiem gatavojas debitēt MMA cīņā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daiļava ar īpašiem fiziskajiem dotumiem gatavojas debitēt MMA cīņā
Mila Kuzņecova. Foto: SportLend / instagram.com/zvezdagramma

Ukrainas modele Mila Kuzņecova nesen plānoja kļūt par profesionālu bokseri, taču tagad izlēmusi gatavoties debijai MMA cīņā, kas iecerēta septembrī Taizemē. 13. izmēra krūšu īpašniece un ne tikai viņa domā, ka varētu sanākt labs šovs.

Mila Kuzņecova: "Kad atsāksies gaisa satiksme, lidošu uz Taizemi, kur sākšu gatavoties cīņai. Trenēšos pie MMA cīkstoņa Askara Možarova, kurš sava cīņas stila dēļ tiek saukts par "ukraiņu Makgregoru" un jau sen dzīvo Taizemē. Tur man nekas netraucēs koncentrēties treniņiem."

Kuzņecovas treneris Askars Možarovs: "Kad izlasīju ziņu par to, ka Mila gatavojas apgūt profesionālo boksu, sazinājos ar viņu un piedāvāju palīdzību. Izskaidroju, ka viņai labāk izvēlēties MMA, kur var salīdzinoši ātri apgūt žņaugšanas paņēmienus, savukārt boksa iemaņu apgūšana prasīs daudz ilgāku laiku. Mila ieklausījās manā viedoklī. Un tagad es viņu aktīvi konsultēju, pagaidām attālināti. Trenēšu viņu un paralēli gatavošos savai cīņai, kas notiks tā paša šova ietvaros."

Gaidāmā cīņas vakara organizators būs Taizemē dzīvojošais Krievijas uzņēmējs Maksims Merness: "Mila aizvadīs paraugcīņu. Meklējam viņai pretinieci ar līdzīgiem parametriem. Tagad ir trīs varianti: amerikāniete, krieviete un britu sportiste. Esmu pārliecināts, ka šo cīņu gribēs redzēt miljoniem cilvēku. Pārdosim translācijas tiesības televīzijām un straumēšanas kanāliem. Domāju, ka par tādu šovu ieinteresēsies arī lielākās platformas DAZN un ESPN+. Oktagonā būs ne tikai šovs, bet arī sports. Goda viesa statusā gatavojamies uzaicināt Konoru Makgregoru. Šovu plānojam septembrī, bet datums būs atkarīgs no ārējiem faktoriem. Vajag, lai pasaule uzvarētu pandēmiju."

Izmantotie resursi:
klitschko-brothers.com