Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Makgregors skaidro karjeras beigšanas iemeslus: "UFC mani garlaiko"

Makgregors skaidro karjeras beigšanas iemeslus: "UFC mani garlaiko"
Konors Makgregors. Foto: AFP/Scanpix

Jau trešo reizi četru gadu laikā par karjeras beigām paziņoja pazīstamais īru MMA cīkstonis Konors Makgregors. Sarunā ar ESPN viņš skaidroja, kādēļ atkal nolēmis likt punktu.

"Vienkārši šis sporta veids mani vairs neinteresē, tas arī viss," teica Makgregors, kurš sociālajos tīklos par karjeras beigām paziņoja dažas minūtes pēc UFC cīņu šova. "Visa tā gaidīšana. Nekas nenotiek. Eju cauri dažādu pretinieku variantiem, un šobrīd nekā īsti nav. Nav nekā, kas mani aizrautu."

"Viņiem vajadzēja turpināt velt bumbu uz priekšu. Kādēļ gan viņi [Habiba Nurmagomedova un Džastina Geičī] cīņu atliek uz septembri? Jūs zināt, kas notiks septembrī, kaut kas cits notiks septembrī, un tas nenotiks. Es izveidoju plānu, kā visam vajadzēja notikt, un tas būtu bijis pareizais ceļš, bet viņi allaž cenšas visu kavēt – vai nu padara, lai tas nenotiktu, vai arī visu cenšas novilcināt. Lai ko viņi arī neteiktu, viņi vēlas darīt pretēji, lai tikai izrādītu savu varu. Viņiem vienkārši vajadzēja sarīkot cīņu – es pret Džastinu par pagaidu titulu," uzskata Makgregors.

Nepilnus 32 gadus vecais viskija ražotājs atklāja, ka tvītu par karjeras beigām bija sagatavojis jau pirms divām nedēļām: "Mani šis sporta veids ir nedaudz nogarlaikojis. Skatījos iepriekšējo cīņu šovu [starp Taironu Vudliju un Gilbertu Bērnsu], tagad skatos šo. Mani vienkārši neaizrauj šis sporta veids. Nezinu, vai tas ir tādēļ, ka klātienē nav pūļa. Nezinu, kas tas ir. Manī vienkārši nav dzirkstelītes."

Pirmoreiz par karjeras beigām Makgregors paziņoja 2016. gada aprīlī – pusotru mēnesi pēc zaudējuma Neitam Diasam. Taču īrs atgriezās un jau pēc četriem mēnešiem revanšējās Diasam. Nākamais paziņojums sekoja 2019. gada martā – piecarpus mēnešus pēc padošanās Nurmagomedovam. Makgregors gan atgriezās arī šoreiz un savu, vismaz šobrīd, pēdējo cīņu aizvadīja šā gada janvārī, ar tehnisko nokautu jau 40. sekundē pārspējot Donaldu Serronī.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/ufc/story/...


, 2020-06-08 14:00, pirms 4 gadiem
Tā jau tiešām nav sagadīšanās,ka pāris ned laikā par UFC pamešanu saka Sehudo,Džouns,Masvidāls un tagad Konors
, 2020-06-08 14:31, pirms 4 gadiem
Sehudo jau atradis jaunu darbu, vismaz uz īsu laiku. Viņš bija AEW epizodē, kurā viņš bija Taisona pavadošajā personālā, kad Maikam bija konfrontācija ar Džeriko.

Arī Konors jau sen runājis par iespējamo iešanu uz restlingu un jau vairākus gadus runā, ka viņš ies uz WWE, tomēr tas nekādi nav realizējies.
, 2020-06-16 11:00, pirms 4 gadiem
wwe gregoram bus medusmaize, ar vinaj mic skillu.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Foto: UFC
4

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.