Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Makgregors atkal paziņo par karjeras beigām

Rolands Eliņš

Makgregors atkal paziņo par karjeras beigām
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix

Slavenais īru cīkstonis Konors Makgregors šorīt sociālajā tīklā „Twitter” veicis ierakstu, ar kuru paziņo par karjeras beigām cīņu sportā. Viņš līdzīgus paziņojumus gan veicis arī iepriekš, pēc tam tomēr atgriežoties ringā.

„Hei, esmu nolēmis likt punktu cīkstoņa karjerai,” rakstīts Makgregora „Twitter” profilā. „Paldies jums visiem par lieliskajām atmiņām. Tsa bija lielisks ceļojums.”

Konors Makgregors savu paziņojumu veica dažas minūtes pēc šonakt notikušā UFC cīņu šova beigām. 31 gadu vecais Makgregors aizvadījis 26 MMA cīņas, tajās gūstot 22 uzvaras. Viņš kļuva par UFC čempionu 2015. gadā un pēc tam kļuva par pirmo UFC cīkstoni, kuram reizē pieder čempiona tituli divās dažādās svara kategorijās.

Savu iepriekšējo UFC cīņu Makgregors aizvadīja janvārī, pārspējot Donaldu Seroni. Pēc tam Makgregors bija izteicis vēlmi revanšam pret pašreizējo čempionu Habibu Nurmagomedovu, kā arī pauda atbalstu iespējamam duelim pret Andersonu Silvu, un iepriekšējos mēnešos skandalozais īru cīkstonis nebija licis manīt, ka varētu aiziet no cīņu sporta.

Taču jāatgādina, ka Makgregors par karjeras beigām paziņojis arī iepriekš, kas viņam nav liedzis pēc tam aizvadīt cīņas. Viņš sociālajos tīklos par savu aiziešanu no UFC rakstīja 2016. gadā un 2019. gadā, ko toreiz UFC prezidents Deina Vaits nodēvēja par Makgregora taktiku, lai iegūtu priekšrocības pārrunās.

Šoreiz Vaits ASV medijiem izteicās, ka koronavīruss liek daudziem cilvēkiem rīkoties dīvaini, taču pauda atbalstu Makgregora lēmumam, ja tas patiešām esot pieņemts: „Neviens nevienu nespiež cīnīties. Ja Konors Makgregors vēlas beigt karjeru, tad viņam pavisam noteikti to vajadzētu darīt. Man ir siltas emocijas pret viņu, viņš ir viens no cilvēkiem, kuri šo biznesu man ir padarījuši ļoti interesantu un aizraujošu.”

     [+] [-]

, 2020-06-07 09:01, pirms 4 gadiem
See you in six months

  +1 [+] [-]

, 2020-06-07 10:08, pirms 4 gadiem
Klauns.

  +3 [+] [-]

, 2020-06-07 11:16, pirms 4 gadiem
Pareiz ir, jācer ka pa īstam...... Tās spekulācijas, jau piegriezušās. Tik mētā ka grib ar visiem izkauties, bet reālas rīcības nav, laiks tik iet un jaunāks viņš nepaliek + cīņu prakses nekādas, kas nogalina ažiotāžu. Atraktīvs cīkstonis viņš ir, bet diemžēl jau sen viņam nav intereses cīnīties, jo savam mūžam jau ir nopelnījis un vēl paspējis izšaut savu biznesu. Kā saka - ja ir tad ir, ja nav tad nav ko dibenu mocīt.

  -1 [+] [-]

, 2020-06-07 13:32, pirms 4 gadiem
Lohs!To es saku par lielo mutes virināšanu un visiem sadot pa bieti un rakstiem twitterī u.c.Bet no otras puses,ko vēl vairāk vajag,finansiāli ģimenei un bērniem visu būs nodrošinājis,laiks priekš viņim arī bus...Tādā zinā atkal visu cieņu,biznesmenis labs!

     [+] [-]

, 2020-06-07 13:34, pirms 4 gadiem
Bet Vaits man tiēšām besi!Lielāku dirs* līdēju kādam ,kāds viņš ir Gregoram ,vajag vēl pameklēt!

  -1 [+] [-]

, 2020-06-07 14:23, pirms 4 gadiem
Jā, visu laiku veiksmīgākais ufc kauslis, kuram vis tika pasniegts uz paplātes, dēļ viņa dailrunibas!

     [+] [-]

, 2020-06-08 00:34, pirms 4 gadiem
Bet principā ir interesanti,ka nedēļas laikā trīs top čaļi grib pamest UFC..Džouns,Masvidals un tagad Konors