Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

UFC 249 norises vieta drīz tiks apstiprināta, Nurmagomedova vietā cīnīsies Geičī

Rolands Eliņš

UFC 249 norises vieta drīz tiks apstiprināta, Nurmagomedova vietā cīnīsies Geičī
Džastins Geičī. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

UFC 249 cīņu šovs ir paredzēts 18. aprīlī, un UFC vadība ir apņēmības pilna panākt tā norisi, neskatoties uz koronavīrusa pandēmiju. UFC ir nolūkojusi pasākuma norises vietu, ko gan vēl neatklāj pat neoficiāli, kā arī plāno Habiba Nurmagomedova vietā galvenajā cīņā pret Toniju Fērgusonu likt Džastinu Geičī.

ESPN ziņo, ka UFC vadība jūtas visnotaļ droši par UFC 249 cīņu šova norisi un to, ka izdevies atrast pasākuma rīkošanas vietu. Šobrīd organizācijas plāni tiek rūpīgi slēpti, un ESPN ziņo, ka UFC pārstāvji izdara īpašu uzsvaru uz to, lai norises vietu nekļūtu zināma publiski pirms tās oficiālas izziņošanas, jo vēl pastāv vairāki šķēršļi.

Taču ESPN avoti norāda, ka runa ir par vietu ASV rietumu daļā. Pastāvošo ierobežojumu dēļ, kas noteikti koronavīrusa pandēmijas dēļ, cīņas notiktu pie tukšām tribīnēm, ko kā reālu iespēju šajā nedēļas nogalē apliecināja restlinga organizācija WWE, aizvadot savu gada lielāko pasākumu „Wrestlemania”.

UFC arī ir izvēlējusies vakara galveno cīņu, kurā Tonijs Fērgusons cīnīsies pret Džastinu Geičī. Iepriekšējā nedēļā tapa skaidrs, ka kārtējo reizi ir izjukusi plānotā Fērgusona cīņa pret Habibu Nurmagomedovu, kurš ceļošanas ierobežojumu dēļ vairs netiek ārā no Krievijas. Nurmagomedovs publiski apliecinājis, ka ļoti vēlējies piedalīties cīņā pret Fērgusonu, taču UFC nav spējusi viņam laicīgi dot norādījumus par to, kur tieši notiks cīņa.

Habiba vietā pret Fērgusonu, visticamāk, cīnīsies 31 gadu vecais amerikānis Džastins Geičī (21-2). Viņa iepriekšējā cīņa bija septembrī, pieveicot Donalu Sironi, ar ko nesen cīnījās slavenais īrs Konors Makgregors.
Fērgusons gan ESPN iepriekš norādīja, ka piekritīs parakstīt līgumu par cīņu ar Geičī tikai tad, kad UFC būs 100% skaidrība par cīņas norises vietu.

UFC 249 sākotnēji bija plānots aizvadīt Bruklinā, taču koronavīrusa dēļ tas vairs nav iespējams. UFC reizē arī plāno savus nākamos cīņu šovus, un tie visi varētu tikt aizvadīti tajā pašā vietā, kur UFC 249.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-04-06 12:04, pirms 4 gadiem
To cīņu varētu aizvadīt planētas ģeogrāfiskajā dienvidu polā zem klajas debess. Tad šī varoņi būtu īsti. Tagad tikai tādas butoforijas..

     [+] [-]

, 2020-04-06 13:55, pirms 4 gadiem
Ko tagad Habibs teiks? "A kuda ehat..? tam netu, tam netu, nigde netu". Noleca, lai ne..rš!