Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Makgregors uzbrūk UFC autobusam, pats piesakās policijā

Andrejs Siliņš

Makgregors uzbrūk UFC autobusam, pats piesakās policijā
Konors Makgregors
Foto: PA Wire / Scanpix

Pazīstamais īru MMA cīkstonis Konors Makgregors ceturtdien Ņujorkā kļuva par galveno sarunu tematu UFC mediju dienā, jo pēc preses konferences, uz ko gan nebija uzaicināts, konfrontēja autobusu, kurā bija citi cīkstoņi, ar somu vedēju sadauzīja vienu no transporta līdzekļa logiem un aizbēga no notikuma vietas. Tiesa, vēlāk Makgregors pats pieteicās policijā.

UFC vadītājs Dena Vaits aizvadītajā nedēļā paziņoja, ka atņem Makgregoram čempiontitulu, ko cīkstonis izcīnīja 2016. gada rudenī, jo īru sportists tā arī to nav aizstāvējis. Makgregors savā "Twitter" kontā ierakstīja atbildi: "Tu man neko neatņemsi", taču tas bija tikai sākums Makgregora izdarībām.

Ceturtdien pēc preses konferences, kurā piedalījās sportisti, kam paredzētas cīņas sestdien, Makgregors ar savu baru pēkšņi parādījās stāvvietā, no kuras autobusam bija jānogādā sportisti no preses konferences uz viesnīcu. Makgregors bija manāmi uzvilcies, svaidīja atkritumu urnas un kādā no situācijām ar bagāžas pārvietotāju sasita stiklu vienā no autobusa logiem. Uzbrukumā nelielus savainojumus guvis viens cīkstonis, kas atradās autobusā.

UFC oficiālajā paziņojumā vēstīts, ka pēc notikušā atceltas trīs no sestdien paredzētajām cīņām. "Organizācija uzskata šodien notikušo par nepieņemamu un šobrīd strādā pie lietas turpinājuma," teikts paziņojumā, bet Dena Vaits ESPN jau paspējis izteikt nosodījumu par Makgregora rīcību, kā arī lika saprast, ka pret īru sportistu sekos neskaitāmi tiesu darbi, kas varētu atstāt jūtamu iespaidu uz Makgregora karjeru.

Pretēji Vaita sacītajam policija nebija izdevusi orderi Makgregora aizturēšanai, taču sportists vēlāk pats pieteicies policijā, lai tiktu nopratināts par notikušo.

29 gadus vecais Makgregors pēdējo reizi cīnījās pagājušā gada augustā, kad aizvadīja boksa cīņu pret Floidu Meivezeru, kurā zaudēja. Neraugoties uz zaudējumu, Makgregors saceltās milzu ažiotāžas rezultātā par šo cīņu nopelnīja vairāk nekā simt miljonus dolāru (Meivezeram esot tikuši pat vairāk nekā 300 miljoni).

Laikā kopš šīs cīņas Makgregors vairāk bijis pamanāms ar sava ekstravagantā dzīvesveida publicēšanu sociālajos tīklos, bet ne ringā, ne būrī oficiālās cīņas vairs nav kāpis.

Kā viena no versijām, kas motivēja Makgregoru sarīkot šādu scēnu, tiek vēstīta viņa komandas biedra Artjoma Lobova aizstāvēšana. Proti, Lobovs iepriekš šonedēļ nonāca nepatīkamā situācijā viesnīcā, kur saķērās ar Habibu Nurmagomedovu, ar ko sestdien bija paredzēta cīņa par vakanto čempionu jostu, kas atņemta Makgregoram.

Makgregors saceļ nekārtības un uzbrūk autobusam

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/

  +1 [+] [-]

, 2018-04-06 10:09, pirms 6 gadiem
Tam čalim izteikti nav ar galvu kautkas kārtībā...

  -2 [+] [-]

, 2018-04-06 10:13, pirms 6 gadiem
Teātris. Viss jau iepriekš izdomāts un uztaisīja šovu faniem.

  +3 [+] [-]

, 2018-04-06 10:13, pirms 6 gadiem
Khabibs aiztika Orlovu,un tas to pateica Konoram.Konors salasijis puikas un lidojis uz štatiem.
Konoram viss boksa matča nopelnītais būs jāizmaksā cietušajiem tas ir fakts
Nebrīnītos ja viņš būtu bijis pālī,vai arī uz kaut kā

  +2 [+] [-]

, 2018-04-06 10:14, pirms 6 gadiem
mrcis rakstīja: Teātris. Viss jau iepriekš izdomāts un uztaisīja šovu faniem.
Vispār cilvēki par šito jau sāk runāt.CIlvēkiem pietrūkst Konora mūžīgā cirka,bet te ir aizgājis nedaudz par tālu,jo divas cīņas jau ir atceltas viņa dēļ

     [+] [-]

, 2018-04-06 10:36, pirms 6 gadiem
Konors ar šito pārgalvību ir pāršāvis pār strīpu, bet varbūt dēļ šī tiek būvēta lielākā cīņa iekš UFC? Krievija pret Īriju, Konors pret Khabibu

  +2 [+] [-]

, 2018-04-06 10:50, pirms 6 gadiem
Vienkārši stulbs idiots kā vienmēr , bet nu šis jau vispār pāri visam...

  -1 [+] [-]

, 2018-04-06 11:14, pirms 6 gadiem
Bēdīgi,ka dēļ šī incidenta tiek atceltas cīņas,bet tas viss ir reklāma,kuru sāk gatavot kādai naudas cīņai.Redzēsim,tagad sāks veidot episku atriebības cīņu ar ažiotāžu,apvainojumiem utt.Deinam jau tas tik vajadzīgs priekš UFC.Beigās pēc cīņas visi samīļosies un veltīs glaimus
Go on Conor!

     [+] [-]

, 2018-04-06 11:43, pirms 6 gadiem
Kārtīga čoma rīcība, tiesa, mazliet pārspīlēta. Khabibs barā iepļaukā Lobovu, kad viņš ir viens pats un pēc tam saka, ko tad Mcgregors nekāpa tajā autobusā. Būtu vecis, pats izkāptu, jo tie sūdi sākās viņa augstprātības dēļ.
Nevienu neaizstāvu. Bet žetons īram par atbildi.

Vai tad kādu arestēja, kad Hejs ieradās Čisoras un Kļičko preses konferencē un uzrīkoja jampadraci? Tad visiem likās viss kārtībā, šobrīd vairākums dzied: "Kā viņš uzdrīkstējās"

     [+] [-]

, 2018-04-06 11:47, pirms 6 gadiem
mrcis rakstīja: Teātris. Viss jau iepriekš izdomāts un uztaisīja šovu faniem.
Ja arī tas sākumā bija plānots kā "šovs" no Konora puses, beigās sanāca nopietni pārkāpumi, par ko ASV var arī pamatīgi sūdi sanākt.

     [+] [-]

, 2018-04-06 11:53, pirms 6 gadiem
KillerLoop rakstīja: Ja arī tas sākumā bija plānots kā "šovs" no Konora puses, beigās sanāca nopietni pārkāpumi, par ko ASV var arī pamatīgi sūdi sanākt.
Domāju, ka šovs no abām pusēm. Iesaistīti visi. Kā augstāk kāds minēja, gatavojas naudas cīņai.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-06 11:56, pirms 6 gadiem
Akmens ko tu te pird? Lobovs deva interviju kur rupji aizskāra Habiba ģimeni un viņu. VInu neviens vienu nenoķēra, satikās viņu komandas un Habibs piegāja pie lobova (ir jutuba video) un pajautāja, ko tu tur atļavies teikt? Uz ko lobobs raudošā trīcošā balsī sāka teikt nē nē es neko neizdariju un neteicu... tad nu lūk aci pret aci čalis pietaisīja bikses un habibs viņam iedeva divas pļaukas! Lai zin un domā ko runā! Ja būtu vecis, tad nenoraustītos un uz vietas atbildaetu par ģimenes aizskaršanu!
Un jā pajoli Habiba nemaz nebija autobusā! Un nejau Habibs jau 3 un vairāk gadus bēg no gregora..

Tavai zināšanai Gregors bēgšanu no Habiba attaisno ar to ka dēļ reklāmām jābūt ar skaistu seju! Tad nu kurš te ir vecene?

  +1 [+] [-]

, 2018-04-06 11:57, pirms 6 gadiem
Gregors jau kā vidējais statistiskais īrs ir bijis,ir , un būs mīkstmiesis, kurš plātās, mākslīga ufc zvaigzne! Un nekas vairāk!

  -1 [+] [-]

, 2018-04-06 12:24, pirms 6 gadiem
fire rakstīja: Akmens ko tu te pird? Lobovs deva interviju kur rupji aizskāra Habiba ģimeni un viņu. VInu neviens vienu nenoķēra, satikās viņu komandas un Habibs piegāja pie lobova (ir jutuba video) un pajautāja, ko tu tur atļavies teikt? Uz ko lobobs raudošā trīcošā balsī sāka teikt nē nē es neko neizdariju un neteicu... tad nu lūk aci pret aci čalis pietaisīja bikses un habibs viņam iedeva divas pļaukas! Lai zin un domā ko runā! Ja būtu vecis, tad nenoraustītos un uz vietas atbildaetu par ģimenes aizskaršanu!
Un jā pajoli Habiba nemaz nebija autobusā! Un nejau Habibs jau 3 un vairāk gadus bēg no gregora..

Tavai zināšanai Gregors bēgšanu no Habiba attaisno ar to ka dēļ reklāmām jābūt ar skaistu seju! Tad nu kurš te ir vecene?
Tava ģimene ar Tevi noteikti lepojas
Esi labi skolā mācījies.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-06 12:43, pirms 6 gadiem
Tava gan nelepojas ar Tevi! Gribi būt kā Lobovs )? Un pēc tam piesmakušā raudošā balsī rīstaities? Nākošreiz domā kādas muļķības raksti!

     [+] [-]

, 2018-04-06 12:45, pirms 6 gadiem
Taisīs tagad mēslus cik var, lai UFC līdz vasarai lauž līgumu ar viņu un nav jādalās honorārā par Meivezera revanšu ar plikpauraino resni.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-06 13:13, pirms 6 gadiem
fire rakstīja: Tava gan nelepojas ar Tevi! Gribi būt kā Lobovs )? Un pēc tam piesmakušā raudošā balsī rīstaities? Nākošreiz domā kādas muļķības raksti!
Ja reiz ģimenē tā sarunājas, kā Tu to dari šeit, tad noteikti ar Tevi lepojas.
4 brīdinājumus tāpat vien nedod.
Veiksmi Tev.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-06 13:49, pirms 6 gadiem
fire rakstīja: Gregors jau kā vidējais statistiskais īrs ir bijis,ir , un būs mīkstmiesis, kurš plātās, mākslīga ufc zvaigzne! Un nekas vairāk!
tu vispar ufc seko lidzi? kā kautko tadu var pateikt. jo tomēr vins gan aldo gan alvarez uzvareja. kuri diezgan labi cikstonis skaitaas. protams gregors nav nekads all time best bet nu tomer.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-06 13:51, pirms 6 gadiem
Dzhony'sTeamate rakstīja: Konors ar šito pārgalvību ir pāršāvis pār strīpu, bet varbūt dēļ šī tiek būvēta lielākā cīņa iekš UFC? Krievija pret Īriju, Konors pret Khabibu
Stulbs esi, Habibim arzemes vairak fanu neka Krievijā.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-06 13:52, pirms 6 gadiem
Akmen_s rakstīja: Tava ģimene ar Tevi noteikti lepojas
Esi labi skolā mācījies.
Vispār jau Habibs bija autobusā... Kopā ar savu menedžeri Ali, bet ne visu komandu, kā noteikti domāja Konors.
Jebkurā gadījumā abi ir klauni. Habibs, protams, mazāk, negāja viņš speciāli Artjomu meklēt, vienkārši satikās, bet pļauku sist bija nonsenss. Savukārt Konoram pilnīgi aizvēries pēdējā laikā (tiek runāts arī ka viņš ar koku pārāk draudzējas), speciāli braukt uz NY, savākt kaut kādus pacanus ar Lobovu un uzbrukt autobusam, kamēr pašam mājās zīdainis.

     [+] [-]

, 2018-04-06 19:13, pirms 6 gadiem
https://en.wikipedia.org/wiki/Kayfabe

Lūk kas tas viss ir.

     [+] [-]

, 2018-04-06 21:23, pirms 6 gadiem
Jumts aizbraucis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja