Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Augustā paredzēta Dilašova un Garbranta revanša cīņa

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Augustā paredzēta Dilašova un Garbranta revanša cīņa
Tīdžejs Dilašovs pēc uzvaras pār Kodiju Garbrantu
Foto: USA Today Sports/Scanpix

4. augustā, cīņu šova ''UFC 227'' ietvaros otro savstarpējo cīņu aizvadīs UFC vieglākā svara čempions Tīdžejs Dilašovs (16-3) un Kodijs Garbrants (11-1), kurš pirmajā abu duelī zaudēja titulu.

Tīdžejs Dilašovs par UFC čempionu otro reizi karjerā kļuva 2017. gada 4. novembrī, kad cīņu šovā ''UFC 217'' ar tehnisko nokautu otrajā raundā pieveica tā brīža titula īpašnieku Kodiju Garbrantu. Deviņus mēnešus vēlāk abiem būs iespēja astoņstūrī noskaidrot attiecības atkārtoti.

Jāatzīmē, ka starp amerikāņiem ne tuvu nevalda tās siltākās attiecības. Tīdžejs un Kodijs savulaik bija treniņu biedri komandā ''Team Alpha Male''. Tomēr Dilašovs ar komandu sastrīdējās un to pameta. Pirms abu pirmās cīņas Garbrants apgalvoja, ka Tīdžejs esot necienīgi izturējies pret komandas biedriem un melojis. Garbrants internetā publicēja video, kur sparinga sesijā nokautē Dilašovu.

Tiesa, cīņa izvērtās pavisam savādāka, un otrajā raundā nokautā tika aizsūtīts Garbrants. Tādējādi Dilašovs atguva savā īpašumā UFC vieglākā svara titulu. Tīdžejs pirmoreiz par UFC čempionu kļuva pirms četriem gadiem, kad pieveica Renanu Barao (36-6), to veiksmīgi divreiz aizstāvēja, tomēr 2016. gadā sīvā cīņā piekāpās Dominikam Kruzam (22-2). Garbrants titulu ieguva uzveicot tieši Kruzu, tomēr to aizstāvēt nepaspēja ne reizi, piekāpjoties Dilašovam.

Pēc iespaidīgās uzvaras pret Garbrantu klīda runas, ka UFC varētu sarīkot supercīņu, Dilašovam tiekoties pret UFC mušas svara kategorijas čempionu, par šobrīd vislabāko MMA cīkstoni neatkarīgi no svara kategorijas uzskatīto Demitriusu Džonsonu (27-2-1). Tomēr šāds duelis vēl vismaz pagaidām sarīkots netiks.

Par cīņu pret Džonsonu krietni priecīgāks būtu pats Dilašovs: ''Kodijs bija čempions, tomēr neaizstāvēja savu jostu ne reizes. Viņš pirmajā šādā cīņā zaudēja. Nebija tā, ka Kodijs būtu vairākas reizes aizstāvējis jostu, čempiona statusā būtu ilgu laiku un pēkšņi piedzīvotu zaudējumu. Bet tagad, pēc uzreiz zaudēta titula, viņš atkal tiek pie cīņas par jostu. Man pēc zaudējuma pret Dominiku Kruzu bija jāgaida divus gadus, lai tiktu pie iespējas. Es uzveicu divus titula pretendentus. Tāpēc uzskatu, ka Garbrants tik ātru revanšu nav nopelnījis.''

Cīņu šovs ''UFC 227'' tiks aizvadīts šā gada 4. augustā Losandželosā.

Izmantotie resursi:
https://www.mmafighting.com/2018/4/...

     [+] [-]

, 2018-04-06 13:00, pirms 6 gadiem
Nav vēl oficiāli!

  +1 [+] [-]

, 2018-04-07 23:07, pirms 6 gadiem
Nu jau ir oficiāli.

Bet vislabāk man patika frāze: "starp amerikāņiem ne tuvu nevalda tās siltākās attiecības" Tur bija domāti visi štati vai kā..?

Kā arī kārtējo reizi jāpalabo sportacentra rakstveži, ka Gabrants esot nokautējis Dillašovu. Tajā treniņā nekāda nokauta (!) nebija, nokdauns gan.