Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

UFC prezidents izslēdz Makgregora cīnīšanos šajā gadā, taču pieļauj īra atgriešanos nākamgad

Agris Suveizda

UFC prezidents izslēdz Makgregora cīnīšanos šajā gadā, taču pieļauj īra atgriešanos nākamgad
Konors Makgregors. Foto: PA Wire/Scanpix

Jauktās cīņu mākslas sacensību rīkotājas UFC prezidents Deina Vaits apstiprinājis, ka īru cīkstonis Konors Makgregors šogad necīnīsies un ka vismaz šim gadam viņa statuss ir "beidzis karjeru".

Jūnija sākumā tobrīd vēl 31 gadu vecais Makgregors atkal paziņoja par karjeras beigām – jau trešo reizi četru gadu laikā. Lai arī Makgregoram ir tendence savu paziņojumu atsaukt, UFC prezidents Deina Vaits sarunā ar Barstool Sports apstiprināja, ka šogad Makgregors necīnīsies: "Šajā gadā viņš ir beidzis karjeru. Viņam šogad nav nevienas cīņas, un šogad viņam nevienas cīņas arī nebūs. Konors Makgregors 2020. gadā necīnīsies. To es jums garantēju."

Vaits aicināja neizdarīt pārāk tālus secinājumus no Makgregora nesen veiktā ieraksta sociālajos tīklos, kas sastāvēja no diviem vārtiem – es pieņemu [piedāvājumu?]. Vaits piebilda, ka gadījumā, ja Makgregors izsvērtu jebkādu piedāvājumu, viņš būtu piezvanījis, taču īru cīkstonis to nav izdarījis. "Konors Makgregors ir beidzis karjeru. Vai mēs ticam, ka viņš tādā statusā arī paliks? Domāju, ka lielākā daļa no mums netic, ka viņš paliks tādā statusā," neslēpa Vaits, neizslēdzot īra atgriešanos 2021. gadā.

Gada sākumā Makgregors 40 sekunžu laikā ar tehnisko nokautu sakāva Donaldu Serroni un šogad bija paredzējis aizvadīt vismaz trīs cīņas, taču plānus izjauca Covid-19 pandēmija. Jūnijā Makgregors dažas minūtes pēc UFC cīņu šova beigām sociālajos tīklos paziņoja par karjeras beigām un vēlāk šo lēmumu skaidroja, ka viņu šis sporta veids garlaiko un, netiekot pie cīņas pret Habibu Nurmagomedovu vai Džastinu Geičī, neredz sev izaicinājumu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/ufc/story/...