Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Baltkrievija piedāvā uzņemt Habiba un Fērgusona cīņu 18. aprīlī

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Baltkrievija piedāvā uzņemt Habiba un Fērgusona cīņu 18. aprīlī
Foto: mmajunkie.usatoday.com

Baltkrievijas MMA cīņas federācijas izpilddirektors Maksims Koroļkovs atklāj, ka tika izteikts piedāvājums organizēt ilgi gaidīto cīņu šajā valstī, taču UFC šo variantu pagaidām iekļauj savā B plānā.

Kā zināms, 18. aprīļa cīņa starp Habibu Nurmagomedovu (Krievija) un Toniju Fērgusonu (ASV) joprojām nav oficiāli atcelta un ir zem jautājuma zīmes. Koronavīrusa pandēmijas dēļ valstis noteikušas ceļošanas un pasākumu rīkošanas ierobežojums, tāpēc sākotnējā norises vieta Ņujorka vairs nav reāla, bet citu variantu meklēšana pagaidām ir bez pozitīva rezultāta.

"Ar draugu un starpnieku palīdzību sazinājāmies ar UFC un informējām, ka Baltkrievijā visu var, mūsu valsts prezidents nav ierobežojis publiskos pasākumus. Pirms sazināšanās saņēmām sporta ministrijas un prezidenta lietu pārvaldes atbalstu un tad izteicām piedāvājumu UFC. Saprotam, ka tas ir globāls jautājums. Tāda līmeņa pasākumi mūsu nelielajā valstī nenotiek bez saskaņošanas ar prezidenta administrāciju," informē Baltkrievijas MMA cīņas federācijas izpilddirektors Maksims Koroļkovs. "UFC piedāvājām konkrētas halles, tostarp "Minsk Arena", kur var ietilpt 15 000 skatītāji. Nodrošinājāmies ar atbalstu, ka ārzemniekiem varam ātri organizēt vīzas un ieceļošanu. UFC piedāvājām tādu pakalpojumu paketi."

Kādi ir plusi un mīnusi tāda turnīra rīkošanai Baltkrievijā? "Te noteikti nav mīnusu. Baltkrievija atrodas Eiropas centrā. Mēs jau sen cenšamies parādīt visai pasaulei, ka mums ir visi apstākļi, lai aizvadītu cīņas turnīrus. Mums ir iespēja izmantot administratīvos resursus, lai organizētu kvalitatīvus turnīrus. Bija pasaules čempionāts hokejā un otrās Eiropas spēles - tas ir rādītājs tam, ka Baltkrievija var uzņemt tāda līmeņa pasākumus. Tāpēc tikai plusi, te nevar būt mīnusi," skaidro baltkrievu cīņas funkcionārs.

Saņēmāt atbildi? "Pozitīvu atbildi no UFC vēl neesam saņēmuši. Jābūt reāliem, tagad laiks jau ir pagājis. Ja mums piezvanīs rīt un pateiks, ka vēlas organizēt turnīru pie mums, tad domāju, ka līdz 18. aprīlim visu sagatavosim," atklāj Maksims Koroļkovs. "Mutiskā atbildē pateicās par piedāvājumu un iekļāva savā B plānā. Viņiem jau ir laukumi šim turnīram, bet UFC prezidents negrib to paziņot. Bet viņi ir pateicīgi un gatavi izskatīt mūsu variantu nākotnes turnīriem."

Izmantotie resursi:
sport24.ru

     [+] [-]

, 2020-04-05 12:37, pirms 4 gadiem
"Baltkrievija ir Eiropas centrā...". Mjā. Tad jau Latvija ir pavisam, pavisam centrā un Krievija ir gandrīz centrā un Lielbritānija arī ir centrā - tikai Eiropas otrā pusē
Man vispār smiekli nāk, kad, piemēram, Krieviju pieskaita Eiropas valstīm... vai tad nav kaut kāda saprātīga robeža jāievēro? Tad jau Eiropai ir robeža ar Mongoliju un Ķīnu un jūras robeža ar Aļasku. Eiropa...