Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Kudrjašova MMA debija pret Latvijas cīkstoni Gorlovu tiek atlikta traumas dēļ

Kudrjašova MMA debija pret Latvijas cīkstoni Gorlovu tiek atlikta traumas dēļ
Dmitrijs Kudrjašovs. Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas cīņu šova „Fight Nights”vadītājs Kamils Gadžijevs krievu medijiem apstiprinājis, ka Dmitrijs Kudrjašovs ir guvis traumu un 12. oktobrī nevarēs aizvadīt cīņu pret Latvijas kikbokseri Artūru Gorlovu. Tikmēr Latvijā bāzētā „LNK Boxing” pavēstījusi, ka cer Gorlova-Kudrjašova pārcelto cīņu sarīkot Rīgā.

„Kudrjašovam ir lauzts deguns,” apstiprināja Gadžijevs. „Kā es saprotu, viņš traumu guva savā iepriekšējā boksa cīņā, bet tagad viņam atkal tika salauzts deguns sparingā. Esam gatavi apstiprināt, ka Kudrjašova MMA debija tiek atlikta.”

Supersērijas pirmās sezonas dalībnieks pirmajā vieglajā svarā Dmitrijs Kudrjašovs izstājās jau ceturtdaļfinālā, piekāpjoties Junieram Dortikosam, Maira Brieža pretiniekam otrās sezonas finālā. Kudrjašovs pēc tam aizvadīja trīs boksa cīņas un pēc divām uzvarām sekoja zaudējums pret Ilungu Makabu cīņā par WBC sudraba jostu.

Kudrjašovs pēc tam nolēma izmēģināt spēkus MMA, un viņa oficiālā debijas cīņa tika nozīmēta uz 12. oktobri Maskavā pret Artūru Gorlovu, Latvijas kikbokseri, kurš ieguvis WKN Eiropas čempiona titulu. Gorlovs pēc MMA noteikumiem aizvadījis trīs oficiālas cīņas, taču pēdējā no tām bija pirms sešiem gadiem.

„LNK Boxing” savos sociālajos tīklos apstiprināja, ka Gorlova cīņa tiek pārcelta, visticamāk, uz 2020. gada sākumu, turklāt organizācija norādījusi, ka „šobrīd notiek pārrunas, lai šī cīņa notiktu Rīgā”.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/B3Ce2v-...
https://www.championat.com/boxing/n...


Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Foto: UFC
4

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.