Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Sašauts bijušais WEC čempions Paulo Filho

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Sašauts bijušais WEC čempions Paulo Filho
Paulo Filho
Foto: espn.go.com

Kārtējās nepatikšanās iekūlies bijušais organizācijas WEC vidējā svara čempions, brazīlietis Paulo Filho (23-6-3), kurš kādā no Brazīlijas naktsklubiem saķēries ar kādu no apmeklētājiem un gala rezultātā ticis ievainots.

Portāls mmafighting.com ziņo, ka trīsdesmit sešus gadus vecais Paulo Filho ballējies kādā no Riodežineiro (Brazīlijas) naktsklubiem, kur konflikta rezultātā ar kādu pagaidām nenoskaidrotu vīrieti tika sašauts kājā. Uzreiz pēc incidenta šāvējs pametis notikuma vietu.

Filho tika nogādāts slimnīcā, kur viņam nekavējoties tika veikta operācija. Šobrīd nav zināms nedz cik smags ir sportista veselības stāvoklis, nedz viņa pāridarītāja vārds. Šāvējs izsludināts meklēšanā.

Jāpiezīmē, ka Paulo Filho, kurš savulaik cīnījies zem PRIDE, WEC, WSOF, DREAM un Pancrase karogiem, bija viens no pasaules vadošajiem vieglā svara cīkstoņiem, kurš uz neilgu laiku pat pagozējās P4P (neatkarīgi no svara kategorijas) reitingu tabulas augšgalā. Brazīlieša trofeju skapītī stāv arī prestižā nu jau bankrotējušās organizācijas WEC vieglā svara čempiona josta.

Lai arī Filho sportiskās karjeras labākie gadi jau ir aiz muguras, vērts pieminēt viņa nozīmīgākās uzvaras. Viņš uzveicis tādas MMA zvaigznes kā Ikuhisa Minova (59-37-8), Murilo Rua (20-13-1), Čels Sonens (29-14-1), Rio Konans (22-13-0), Melvins Menhofs (29-11-1) u.c.

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results:...