Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Andrejs Arlovskis pārcietis pleca operāciju

Andrejs Arlovskis pārcietis pleca operāciju
Andrejs Arlovskis
Foto: sherdog.com

Bijušais organizācijas UFC smagā svara čempions baltkrievs Andrejs Arlovskis (23-10-0) pārcietis pleca operāciju, kas nozīmē, ka pie treniņiem sportists varēs atgriezties ne ātrāk kā pēc sešām nedēļām.

Trīsdesmit piecus gadus vecais smagā svara divīzijas cīkstonis Andrejs Arlovskis pēc sešu gadu ilgas pauzes šā gada jūnijā atgriezās UFC, izcīnīja uzvaras pār Brendanu Šaubu (10-4-0) un Antonio Silvu (18-6-1), atgriežot savu vārdu pasaules labāko cīkstoņu reitingos.

Lai arī Andrejs šobrīd smagā svara reitingā ieņem septīto pozīciju, iespēja aizvadīt nākamo cīņu un kāpt reitingā, lai atkal cīnītos par čempiona jostu mazliet jāuzgaida. Viņš pārcietis pleca saišu operāciju un ārsts viņam nozīmējis sešu līdz astoņu nedēļa ilgu rehabilitācijas posmu.

Uz doto mirkli Arlovskis uzkrājis četru cīņu uzvaru sēriju un, ja viņš izcīnīs vēl vismaz divas uzvaras, visticamāk nopelnīs iespēju cīnīties par UFC čempiona jostu.

Izmantotie resursi:
Valetudo.ru - Бои без правил


Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).