Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džefs Monsons izcīnījis piecdesmito uzvaru karjerā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džefs Monsons izcīnījis piecdesmito uzvaru karjerā
Džefs Monsons
Foto: en.ria.ru

Piecdesmito uzvaru karjerā izcīnījis pazīstamais amerikāņu smagā svara MMA cīkstonis Džefs Monsons (50-19-1), kurš cīņu šova „Fight Time Promotions - Fight Time 20” ietvaros pirmajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzvarēja Kevinu Brūksu (14-12-0).

Četrdesmit trīs gadus vecais smagsvars Džefs Monsons savulaik cīnījies zem UFC, PRIDE, DREAM, Strikeforce u.c. pasaules vadošo MMA organizāciju karogiem, kā arī spēkojies pat par UFC smagā svara čempiona titulu, taču tie gadi sportistam sen ir aiz muguras.

Lai arī Monsons par spīti savam vecumam vēl joprojām tiek uzskatīts par vienu no pasaules labākajiem cīņas parterā pazinējiem MMA, viņa pēdējo cīņu statistika ir gaužam bēdīga. Pirms mača ar Kevinu Brūksu amerikāņu smagsvars bija iekrājis sešu cīņu zaudējumu sēriju.

Neskatoties uz pēdējās cīņās uzkrāto slikto bilanci, cīņā ar Brūksu Monsons bija izlikts kā izteikt favorīts. Un prognozētāji šoreiz nekļūdījās, jo Džefs Monsons pirmā raunda sākumā pielietojot savu iemīļoto žņaugšanas paņēmienu „Ziemeļi-Dienvidi” izcīnīja vienu no ātrākajām uzvarām viņa septiņpadsmit gadus ilgajā karjerā.

Jāpiebilst, ka šajā cīņā Monsonu sekundēja Latvijas labākais smagā svara MMA cīkstonis Konstantīns „Lāčplēsis” Gluhovs (26-14-0), kurš šobrīd atrodas ASV, kur aizvada trīs nedēļu treniņu nometni klubā „American Top Team”.

Nākamā parādīšanās ringā priekš Džefa ieplānota 5. septembrī Krievijā, kur viņš dūres krustos ar MMA debitantu Dmitriju Titkovu.

„Fight Time Promotions - Fight Time 20” rezultāti:

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Jeff MonsonKevin BrooksSubmission (North-South Choke)11:08
2.Frank CarrilloMike RioKO1
3.Jason JacksonMichael LillyDecision (Unanimous)35:00
4.Marcos GomesMiguel RestrepoDecision (Majority)35:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2014-09-01 10:33, pirms 10 gadiem
Tam ciinjas katru nedeelju, naakamaa jau peec 4 dienaam

     [+] [-]

, 2014-09-01 17:00, pirms 10 gadiem
Apsveicu Jeffu ! Izcils cilveks, lai kads cits 43 gadu vecs gaisa pirdulis paraditu shadu sniegumu, neviens ! Only JM !

     [+] [-]

, 2014-09-02 18:47, pirms 10 gadiem
Negvelz niekus. Paskaties uz vienu no labakajiem piemeriem Den Hendersonu.
Yang Kanglong rakstīja: Apsveicu Jeffu ! Izcils cilveks, lai kads cits 43 gadu vecs gaisa pirdulis paraditu shadu sniegumu, neviens ! Only JM !

     [+] [-]

, 2014-09-04 13:54, pirms 10 gadiem
TheGreat rakstīja: Negvelz niekus. Paskaties uz vienu no labakajiem piemeriem Den Hendersonu.
Hendersons turklāt vēl izrubīja krievu fjodoru būdams gan vecāks gan vieglāks