Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Halidovs gāž Materlu no KSW čempiona troņa

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Halidovs gāž Materlu no KSW čempiona troņa
Mameds Halidovs
Foto: sherdog.com

Viens no pasaules labākajiem vidējā svara MMA cīkstoņiem poļu pilsonību ieguvušais čečenu sportists Mameds Halidovs (31-4-2) pirmajā raundā nokautēja poli Mihalu Materlu (22-5-0), kļūstot par jauno organizācijas KSW vidējā svara čempionu.

Trīsdesmit piecus gadus vecais Mameds Halidovs ir viens no pasaules labākajiem vidējā svara MMA cīkstoņiem, un, neskatoties uz to, ka viņu savās rindās jau vairākus gadu vēlas redzēt UFC, čečens jau astoņus gadus ir lojāls poļu organizācijai KSW.

Naturalizētais polis savulaik kronēts par KSW pussmagā svara čempionu, taču, pārejot vienu svara kategoriju zemāk, viņš savas čempiona pilnvaras nolika.

Pēdējos piecus gadus Halidovs cīnījās un bija pārāks par vairākiem bijušajiem elites organizāciju cīkstoņiem, līdz beidzot izpelnījās cīņu ar KSW vidējā svara čempionu Mihalu Materlu, kurš par čempionu kļuva 2012. gadā uzvarot bijušo UFC cīkstoni Džeju Silvu (9-10-1).

Kā jau pēdējos gadus ierasts arī šis mačs ar Mameda Halidova dalību (tikai divās cīņās pretinieki ar Halidovu ringā izturēja ilgāk par vienu raundu), beidzās jau pirmajā raundā.

Cīņa bija ļoti īsa. Pirmais precīzu sitienu izmeta Materla, taču apstājās un neturpināja sitienu sēriju, atļaujot pretiniekam atgūties. Atbildi parādā nepalika Halidovs, kurš vispirms satricināja čempionu ar sitienu ar roku un tad sekoja sitiens ar celi. Mihals atradās uz ringa dēļiem. Mameds pieskrēja klāt, lai turpinātu sist savu oponentu, taču divkauju apstādināja ringa tiesnesis.

Skaistu un ātru uzvaru ar tehnisko nokautu izcīnīja Mameds Halidovs, kļūstot, par jauno KSW vidējā svara čempionu. Savukārt Mihalam Materlam, kurš pirms tam bija aizvadījis četras veiksmīgas titula aizstāvības cīņas, šis bija pirmais zaudējums pēdējo divu gadu laikā.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2015-12-05 06:41, pirms 8 gadiem
Kas tas par video vienreiz iesit un nekā vairāk