Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Zutis MMA debitēs ar cīņu pret cīkstoni, kuram pirms gada jau zaudēja

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Zutis MMA debitēs ar cīņu pret cīkstoni, kuram pirms gada jau zaudēja
Kristaps Zutis

Pirms kāda laika par debiju profesionālajā MMA paziņojušais Latvijas smagā svara bokseris Kristaps Zutis, 16. novembrī Tukumā “Milžu cīņās” dūres krustos ar aglonieti, Latvijas MMA smagā svara čempionu starp amatieriem Daini Pepiņu.

Abi jau vienreiz ir tikušies cīņu būrī - tas notika pērnā gada decembrī Latvijas MMA čempionāta amatieriem finālā.

Toreiz cīņa tika apstādināta jau pirmajā raundā un roka kā uzvarētājam tika pacelta kluba “The Latgalians” sportistam Dainim Peipiņam, kurš Kristapu Zuti uzveica pielietojot rokas laušanas paņēmienu.

Ja toreiz Zutis uz cīņu gāja kā “balta lapa” un vienīgā viņa stiprā puse bija sitienu tehnika ar rokām, tad šoreiz sabilnieks treniņos piestrādā arī pie sitienu tehnikas ar kājām un cīņas parterā.

“Neteikšu, ka man iet pie sirds cīņa parterā, taču, lai uzvarētu Peipiņu man šajā ziņā ir jāpieliek, jo tieši dēļ tā iepriekšējā reizē iekritu,” portālam Sportacentrs.com atklāja Zutis, kurš gaidāmajam mačam gatavojas kopā ar Latvijas MMA vadošajiem atlētiem kā Edgars Skrīvers (15-5), Hasans Mežijevs (10-0) un Valērijs Tušinovs (2-0).

“Lai arī esmu sācis apgūt greplingu, apzinos, ka mēneša laikā nav iespējams iemācīties cīnīties zemē tik labi, lai es tur justos ērti, tāpēc es gribēju, lai cīņa notiek pēc pro noteikumiem, kur ļauts sist zemē guļošajam un nav aizsargekipējuma,” atklāja Zutis, kurš šobrīd atrodas treniņnometnē Līvānos un trenējas trenere Josifa Kovči uzraudzībā. "Ja kāds domā, ka es tagad pāreju uz MMA, nē tā nav. Mana pamata disciplīna tomēr ir bokss, tāpēc neskatoties uz to vai uzvarēšu, vai zaudēšu atgriezīšos boksā, jo man pavasarī ieplānota boksa cīņa ar Danielu Riekstiņu, kurai sāku gatavoties jau pēc uzvaras ar Deniju Viljamsu."

  +2 [+] [-]

, 2019-10-30 19:55, pirms 4 gadiem
Labāk lai MMA uzcīnās ar riekstiņu. Ja uzveiks šito čaļi, tad nākamo varētu pret Shamrocku, tam jau jābūt pāri 50, lai gan, domāju ka variantu maz, pēc 10 gadiem varbūt!!!

     [+] [-]

, 2019-10-30 20:07, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Labāk lai MMA uzcīnās ar riekstiņu. Ja uzveiks šito čaļi, tad nākamo varētu pret Shamrocku, tam jau jābūt pāri 50, lai gan, domāju ka variantu maz, pēc 10 gadiem varbūt!!!