Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dereks Brunsons nokautē bijušo UFC čempionu Lioto Mačidu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dereks Brunsons nokautē bijušo UFC čempionu Lioto Mačidu
Dereks Brunsons (no kreisās) izcīna uzvaru pār Lioto Mačidu
Foto: sherdog.com

Vakarnakt Brazīlijā notiekošā cīņu šova “UFC Fight Night 119” centrālajā mačā amerikānis Dereks Brunsons (18-5) pirmajā raundā nokautēja bijušo UFC pussmagā svara čempionu brazīlieti Lioto “Drakonu” Mačidu (22-8), sarūpējot slavenajam sportistam trešo zaudējumu pēc kārtas.

Trīsdesmit deviņus gadus vecais Mačida profesionālajā ringā atgriezās pēc izciestās pusotra gada diskvalifikācijas, kas tika piespriesta par aizliegto vielu lietošanu.

Lioto atgriešanās sportā notika viņa dzimtajā Brazīlijā, valstī, kurā 2014. gadā viņš izcīnīja savas karjeras pagaidām pēdējo uzvaru. Arī šoreiz Mačida cerēja uzvarēt un atgriezties reitingā starp pasaules labākajiem, taču ne vienmēr viss plānotais materializējas.

Brazīlietis strādāja pēc sen ierastās shēmas – centās nogaidīt pretinieku kļūdāmies un atbildēt uz pretuzbrukumiem. Divas reizes MMA sporta veterānam tas izdevās, taču trešajā epizodē viņš pamanījās izlaist sitienu pēc kā atradās uz ringa dēļiem.

Priekš trīsdesmit trīs gadus vecā Dereka Brunsona šī ir jau otrā uzvara pēc kārtas, savukārt Mačidam šobrīd ierakstītas trīs sakāves pēc kārtas, kas mudina domāt, ka brazīlietim šī, iespējams, bija viena no pēdējām, varbūt pat pēdējā cīņa viņa četrpadsmit gadus garajā karjerā.

Pēc šīs skaistās uzvaras Brunsons publiski uz cīņu izaicināja bijušo UFC un Strikeforce vidējā svara čempionu Luku Rokholdu (16-3).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2017-10-30 08:53, pirms 6 gadiem
Varējāt pieminēt kādu jezgu Brazīlijā uztaisīja Colby Covingtons