Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Mirko Krokops un Bī Džei Pens beidz savas sportista gaitas

Mirko Krokops un Bī Džei Pens beidz savas sportista gaitas
Niks Diazs (pa kreisi) un Bī Džei Pens pēc cīņas
Foto: mmaweekly.com

Pēc vakar cīņu šovā „UFC 137” piedzīvotajiem zaudējumiem par aiziešanu no sporta paziņojuši bijušais UFC pusvidējā un vieglā svara čempions Bī Džei Pens (16-8-2) un horvātu MMA un k-1 zvaigzne Mirko „Krokops” Filipovičs (27-10-2), ziņo mmajunkie.com

„Vienmēr esmu teicis, ka vēlos cīnīties tikai augstākajā līmenī. Man ir viena meita un drīz būs otra, tāpēc nevēlos atgriezties pie viņām mājās tādā paskatā. Man pietiek,” pēc vakar piedzīvotā zaudējuma Nikam Diazam izteicās Pens, kuru pēc cīņas nogādāja slimnīcā.

Arī trīsdesmit septiņus gadus vecais Mirko Filipovičs nolēmis boksa cimdus kārt uz nagliņas. Zaudējums Rojam Nelsona priekš horvātu smagsvara bija trešais pēc kārtas.

„Jau pirms mača sapratu, ka šī būs manu atvadu cīņa. Paldies jums visiem, it īpaši UFC faniem. Pret mani šeit izturējās kā pret karali. Piedodiet, ka pievīlu jūs,” ar skaistiem vārdiem no saviem talanta pielūdzējiem atvadījaās Filipovičs, kurš cīņas sportā ir vairāk kā deviņpadsmit gadu.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2011-10-30 21:01, pirms 12 gadiem
Par 2 leģendām mazāk UFC
, 2011-11-04 10:56, pirms 12 gadiem
Jep lai nu kas bet shie bija legendas, ne tikai UFC bet vispar MMA, tagad jaaudzina jaunas legendas
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).