Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Barao saslimis, dienu pirms mača atcelta viņa cīņa ar Dilašovu

Barao saslimis, dienu pirms mača atcelta viņa cīņa ar Dilašovu
Renans Barao
Foto: latino.foxnews.com

Dienu pirms cīņas atcelts titula mačs starp UFC supervieglā svara čempionu T. J. Dilašovu (10-2-0) un bijušo šīs jostas īpašnieku Renanu Barao (32-2-0), brazīlieša veselības problēmu dēļ. Barao vietā par UFC titulu cīnīsies organizācijas debitants Džo Soto (15-2-0).

Divdesmit septiņus gadus vecais Renans Barao, kurš UFC supervieglā svara čempiona tronī sēdēja kopš 2012. gada jūlija. Pēc trīs veiksmīgām titula aizstāvības cīņām, brazīlietis jostu zaudēja šā gada maijā, piekāpjoties Taileram Džefrijam Dilašovam.

Barao uzreiz pēc zaudējuma pieprasīja revanša cīņu ar Dilašovu, ko viņam UFC vadība arī deva. Bet diemžēl dienu pirms otrās cīņas, sakarā ar badošanos, kas bija saistīta ar to, lai sportists iekļautos attiecīgajā svara kategorijā, Renans saslima un bija spiests atteikties no cīņas.

Tikai dienu pirms cīņas aizvietot Barao piekrita bijušais Bellator pusvieglā svara čempions Džo Soto, kurš ar līgumu ar UFC parakstīja tikai mēneša sākumā. Protams, priekš Soto tā ir negaidīta iespēja jau pirmajā cīņā UFC rindās tikt kronētam par čempionu.

Lai arī Džo savulaik valdījis Bellator pusvieglā svara divīzijā, starp viņa uzvarētajiem cīkstoņiem nav īpaši daudz zināmu vārdu. Pazīstamākie amerikāņa „upuri” ir Vilsons Reis (18-5-0), Diego Saraiva (22-16-1), Kriss Deivids (13-11-2) un Čads Džordžs (15-8-0).

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...


LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.
Una Dolgiļeviča. Foto: Judo club "Kyodai"

Duinovam un Dolgiļevičai zaudējumi "Grand Slam" posma džudo otrās kārtas cīņās

LETA. Latvijas sportisti Maksims Duinovs un Una Dolgiļeviča svētdien Tbilisi "Grand Slam" posmā džudo piedzīvoja zaudējumus otrās kārtas cīņās.