Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Latvijas cīņas jaunās talantes uzvar starptautiskajās sacensībās Jaunolainē

Latvijas cīņas jaunās talantes uzvar starptautiskajās sacensībās Jaunolainē
Laura Skujiņa, Jekaterina Jermaļonoka, Elma Zeidlere, Irina Petrova. Foto: Lauras Skujiņas cīņas sporta klubs

Jaunolaines Sporta namā noslēgušās pirmās Olaines novada atklātās meistarsacīkstes brīvajā cīņā, kur piedalījās arī sportisti no ārzemēm. Latvijas vadošajām juniorēm tā bija laba gatavošanās jūnija Eiropas čempionātam. Par uzvarētājām kļuva mūsu Jekaterina Jermaļonoka, Diāna Maļavko, Alīna Antipova, Ramina Mamedova un Elma Zeidlere, informē sacensību organizatore Laura Skujiņa.

Sacensībās piedalījās vairāk nekā 160 sportisti no Latvijas, Igaunijas un Krievijas. Turnīru organizēja Lauras Skujiņas cīņas sporta klubs sadarbībā ar Olaines Sporta centru.

Atklāšanas ceremonijā dalībniekus sveica turnīra rīkotāji Laura Skujiņa un Farids Ahmedovs. Tāpat bija ieradušies viesi - Latvijas Cīņas federācijas prezidents Armands Zvirbulis, Latvijas Profesionālā boksa federācijas prezidents Andrejs Ahmedovs un viceprezidents Ēriks Pūle.

Šis turnīrs Latvijas vadošajām juniorēm (U20) bija pēdējais starts pirms jūnijā gaidāmā Eiropas čempionāta. Par uzvarētājām kļuva Jekaterina Jermaļonoka, Diāna Maļavko, Alīna Antipova, Ramina Mamedova un Elma Zeidlere.

Sacensību sponsori uzvarētājiem un godalgoto vietu ieguvējiem bija sarūpējuši ļoti īpašas balvas. Lauras Skujiņas cīņas sporta kluba vadība visu dalībnieku vārdā vēlas pateikties turnīra sponsoriem - TV kanāla ТНТ pārstāvim Baltijā SIA “Global Media” valdes loceklim Andžejam Pjateckim un firmas “Mobile Store” valdes priekšsēdētājam Jurim Sproģim.

Sacensību organizētājiem un treneriem Laurai Skujiņai un Faridam Ahmedovam ir vislielākais prieks par Olaines novada cīkstoņiem, kuri 30 sportistu sastāvā piedalījās šajās sacensībās. Olaines novads ir pavisam jauns punkts Latvijas cīņas kartē, brīvā stila cīkstoņi šeit trenējas nedaudz vairāk par gadu, bet jau uzrāda atzīstamus rezultātus jauniešu līmenī. Treneri ir gandarīti, ka ļoti sīvā konkurencē audzēkņi uzrādīja labus rezultātus savā mājas turnīrā. Lauras Skujiņas cīņas sporta kluba Olaines novada cīkstoņi demonstrēja apbrīnojamu cīņas sparu un izcīnīja 13 medaļas dažādās vecuma grupās.

Organizatori saka paldies Olaines novada pašvaldībai un īpaši tās priekšsēdētājam Andrim Bergam par atbalstu un iespēju rīkot šo turnīru Jaunolaines sporta namā.


LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.
Una Dolgiļeviča. Foto: Judo club "Kyodai"

Duinovam un Dolgiļevičai zaudējumi "Grand Slam" posma džudo otrās kārtas cīņās

LETA. Latvijas sportisti Maksims Duinovs un Una Dolgiļeviča svētdien Tbilisi "Grand Slam" posmā džudo piedzīvoja zaudējumus otrās kārtas cīņās.