Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Notiks starptautisks cīņas mākslu seminārs

Andrejs Siliņš

Notiks starptautisks cīņas mākslu seminārs
Foto: judo.org.lv

Šo sestdien un svētdien, 3. un 4.maijā, Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies starptautiskais cīņas mākslu seminārs "Gashuku Liepāja", kurā piedalīsies starptautiski atzīti cīņas mākslu eksperti no Lielbritānijas un Ukrainas. Sākums sestdien pulksten 10:00.

Semināru vadīs atzīti Eiropas instruktori - Roger Payne 8.dans JUDO, AIKIDO, IAIDO, DAI NIPPON BUTOKU KAI (Lielibritānija), Oleksandr Makhno 4.dans Aikido (Ukraina) un Liepājas pārstāvis Igor Zaytsev, 4.dans DNBK Jujutsu & laido.

Cīņas mākslu seminārs norisināsies divu dienu garumā un to organizē biedrība “Latvijas Kobudo centrs”. Pasākuma galvenais mērķis ir veselīga dzīvesveida popularizēšana sabiedrībā, dodot iespēju cīņas mākslu entuziastiem no Liepājas un Latvijas iegūt kvalitatīvu informāciju cīņas tehnikas apguves jomā un kārtot savu prasmju pārbaudes eksāmenu. Šāda veida semināri veicina tradicionālo un mūsdienu pašaizsardzības veidu attīstību Latvijā, kā arī nesot Liepājas vārdu pasaulē.

Semināra norises laiki:

3.maijs Sestdiena 10:00 - 17:00
4.maijs Svētdiena 9:00 - 16:00

Norises vieta: LOC džudo zāle
Ieeja skatītājiem: bezmaksas!

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs