Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Arestēts bijušais UFC čempions Džons Džonss

Arestēts bijušais UFC čempions Džons Džonss
Džons Džonss
Foto: punchdrunksports.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions Džons Džonss (21-1) piedalījies dragreisā un arestēts pamatojoties uz atbrīvošanas nosacījumu pārkāpšanu. Sakarā ar šo arestu, šobrīd ir uz jautājuma zīmes viņa gaidāmā cīņa ar pašreizējo UFC čempionu Danielu Kormjē (17-1).

Divdesmit astoņus gadus vecais Džons Džonss tika arestēts šo otrdien pamatojoties uz atbrīvošanas nosacījumu pārkāpšanu. Iemesls arestam bija pieci ceļu satiksmes pārkāpumi, ko sportists izraisīja braucot par Albukerkes ielām ar savu “Korveti”, tajā skaitā piedalīšanos nesankcionētās dragreisa sacensībās.

Atgādinām, ka pērnā gada septembrī Džonam Džonsam par ceļa satiksmes negadījuma izraisīšanu, kurā bija arī cietušie, un notikuma vietas pamešanu, tika piespriesti astoņpadsmit mēneši nosacīta soda. Pēc soda saņemšanas sportists solījās laboties un vairs nepārkāpt likumu....

Taču šā gada februārī Džonss atkal izcēlās un nonāca likumsargu redzeslokā, vizinoties ar savu auto pa Albukerkes ielām bez autovadītāja apliecības, transportlīdzekļa tehniskās pases un apdrošināšanas. Par šo incidentu bijušais čempions sveikā tika tikai ar aizrādījumu.

23. aprīlī Džonsam ieplānota revanša cīņa ar pašreizējo UFC pussmagā svara čempionu ( -93 kg) Danielu Kormjē, taču šobrīd nav skaidrs vai cīņa netiks atcelta, jo pagaidām nav pat izziņota drošības līdzekļa summa.

Izmantotie resursi:
UFC News, Results, Rumors, Videos, Fight...


Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).