Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Porozovs: „Nzojibuka ir spēcīgs pretinieks, taču ne neuzvarams”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Porozovs: „Nzojibuka ir spēcīgs pretinieks, taču ne neuzvarams”
Reinis Porozovs
Foto: sporto.lv

Viens no Latvijas titulētākajiem mūsu valsts kikbokseriem Reinis Porozovs, kurš nesen atgriezās no WAKO Eiropas čempionāta Spānijā, pārliecināts, ka Tukumā cīņu šovā „FREON: Milžu cīņas 3” gaidāmajā mačā pret pasaules vicečempionu Rodrigo Nzojibuku cīņa būs smaga, taču veiksme būs viņa pusē.

„Nesen biju sacensībās Spānijā, taču diemžēl šoreiz no Eiropas čempiona esmu atbraucis bez medaļām,” skaidroja vairākkārtējais Eiropas un pasaules čempionātu medaļnieks kikboksā Rienis Porozovs.

„Man jau pirmajā cīņā pretī nāca pasaules čempions krievs Aleksandrs Dmitrenko, kuram piekāpos pēc punktiem. Cīņa bija ļoti līdzīga, taču uzvara tika viņam. Par to nepārdzīvoju un jau visu enerģiju esmu licis gatavošanās procesam cīņai ar Rodrigo Nzojibuku.”

Ar Kongo sportistu rīdzinieks dūres krustos 15. novembrī Tukumā notiekošā cīņu šova „FREON: Milžu cīņas 3” ietvaros.

„Esmu redzējis vairākas Rodrigo cīņas - viņš ir spēcīgs pretinieks, tāpēc zinu, ka cīņa nebūs viegla. Viņa stiprā puse ir uzbrukums, taču viņš maz domā par aizsardzību, tāpēc izmantošu viņa vājās vietas. Mans uzdevums ir tikai viens – uzvara. Tā kā viss būs kārtībā…”

Jāatzīmē, ka Rodrigo Nzojibuka pirms gada tajā pašā Tukumā cīņu šova „FREON: Milžu cīņas 2” ietvaros piekāpās Mareka Lavrinoviča priekšā. Cīņu melnādainais sportists iesāka visai cerīgi, nozūtot Mareku nokdaunā, taču desmit sekunžu laikā latvietis spēja piecelties un uzreiz izpildot savu kroņa numuru – spērienu ar kāju salto lēcienā nokautēja Nzojibuku.

Izmantotie resursi:
Tukuma Brali