Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Andersons Silva ar UFC pagarinājis līgumu uz 15 cīņām

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Andersons Silva ar UFC pagarinājis līgumu uz 15 cīņām
Andersons Silva
Foto: sherdog.com

Viens no visu laiku labākajiem MMA cīkstoņiem, bijušais UFC vidējā svara čempions Andersons „Zirneklis” Silva (33-6-0) par spīti savam vecumam neplāno doties pensijā un pagarinājis līgumu ar UFC vēl uz piecpadsmit cīņām.

Trīsdesmit deviņus gadus vecais brazīliešu cīkstonis Andersons Silva ilgus gadus bija pasaules reitingu līderis, taču pēc titula zaudējuma Krisa Veidmana (12-0-0) priekšā un pēdējā cīņā gūtā smagā savainojuma (lauztās kājas) reitingos noslīdējis, taču vēl joprojām tiek uzskatīts par vieno no spēcīgākajiem vidējā svara divīzijas cīkstoņiem.

Savu nākamo cīņu Zirneklis aizvadīs jau 31. janvārī cīņu šovā „UFC 183” ar bijušo Strikeforce čempionu Niku Diazu (26-9-0), kas priekš brazīlieša būs pirmā divkauja pēc savainojuma izārstēšanas.

Ir skeptiķi, kuri uzskata, ka Silvam ar paceltu galvu ir laiks pamest lielo sportu, taču sportists un UFC bosi ir citās domās, tāpēc abas puses pagarinājuši līgumu vēl uz piecpadsmit cīņām.

„Saskaņā ar esošo līgumu, man pēc cīņas ar Niku Diazu UFC rindās būtu jāaizvada vēl septiņas cīņas. Taču satikos ar Lorenzo [Fertitu] un Danu [Vaitu], izrunājām visu un izlēmām noslēgt jaunu vienošanos,” ārzemju masu medijiem skaidroja Andersons Silva.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...

     [+] [-]

, 2014-10-29 18:02, pirms 9 gadiem
Nu jā, acīmredzot nauda sāk pietrūkties..

     [+] [-]

, 2014-10-29 22:51, pirms 9 gadiem
es vairāk teiktu, ka saspiedies. agrāk tak cik? 34(?) gados domāja iet pensijā. tad pēc trakajiem zaudējumiem pret Vaidmenu bija doma par iešanu pensijā.. un tagad 15 cīņas.

dažiem pat karjeras neilgst 15 cīņas. bet ar Silvas pieredzi un nu jau diezgan lielo vecumu.. es reāli šito nesaprotu.

     [+] [-]

, 2014-10-30 09:11, pirms 9 gadiem
tak nebūs tur nekādas 15 cīņas, tas ir nereāli ar UFC tempiem- gadā vai tuvu tam tikai viena cīņa. Ar vārdu nereāli es domāju- turēt līmeni, jo protams, ka viņš var aizvadīt 15 cīņas, bet ar laiku gan jau kādas trīs/četras cīņas pēc kārtas tiktu noklapēts un atlaists.