Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Marks Hants pagarinājis līgumu ar UFC

Marks Hants pagarinājis līgumu ar UFC
Marks Hants
Foto: mmakanvas.ninemsn.com.au

Jaunzēlandiešu cīņu sporta veterāns Marks Hants (9-8-1), kuram 20. septembrī paredzēta MMA cīņa ar amerikāņu smagsvaru Roju Nelsonu (20-9-0), pagarinājis līgumu ar patreizējo darba vietu UFC vēl uz sešām cīņām.

Četrdesmit gadus vecais jaunzēlandiešu smagsvars Marks Hants, kurš 2001. gadā triumfējis prestižajā kikboksa turnīrā „K-1 World Grand Prix”, pagarinājis līgumu ar pasaules lielāko MMA organizāciju UFC vēl uz sešām cīņām.

Smagsvars vēsta, ka pēc tam, kad atstrādās šīs sešas cīņas UFC rindās, viņš plāno doties pelnītā atpūtā un beigt aktīvā sportista gaitas.

Jāatzīmē, ka Hants pēdējo reizi cīņu būrī kāpa pērnā gada decembrī, nocīnoties neizšķirti ar bijušo organizācijas EliteXC smagā svara čempionu Antonio Silvu (18-5-1). Par šo cīņu Marks saņēma ne tikai honorāru, bet arī vakara labākās cīņas bonusu 50, 000 ASV dolāru apmērā. Par cik pēc mača Silva uzķērās uz dopinga, jaunzēlandietis savāca arī brazīlieša prēmijas daļu 50, 000 dolāru, summā savācot 100, 000 tikai prēmijās.

Izmantotie resursi:
MMAWeekly.com | UFC News and MMA News, UFC...


Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).