Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Makgregors pēc boksa mača ar Meivezeru vēlas MMA cīņu ar Nurmagomedovu

Makgregors pēc boksa mača ar Meivezeru vēlas MMA cīņu ar Nurmagomedovu
Konors Makgregors
Foto: AP/Scanpix

Pašreizējais MMA organizācijas UFC vieglā svara čempions īrs Konors Makgregors (21-3), pēc 26. augustā ieplānotās boksa cīņas ar amerikāņu boksa leģendu Floidu Meivezeru (49-0, 26 KO), vēlas aizvadīt divkauju pēc MMA noteikumiem ar Habibu Nurmagomedovu (24-0) viņa dzimtenē Krievijā.

Kamēr visa cīņu sporta pasaule elpu aizturējusi ar nepacietību gaida 26. augustu, dienu, kad ringā pēc boksa noteikumiem aci pret aci stāsies šā brīža slavenākais MMA cīkstonis Konors Makgregors pret profesionālā boksa leģendu Floidu Meivezeru jaunāko, īrs jau plāno nākamo cīņu.

Magregors UFC prezidentam Denam Vaitam izteicis vēlmi, ka pēc uzvaras pār Meivezeru viņš vēlas savu UFC vieglā svara (-70 kg) čempiona titulu aizstāvēt divkaujā pret pagaidām neuzvarēto krievu atlētu Habibu Nurmagomedovu.

“Konors ir neaprakstāms cilvēks. Tādu kā viņš vienkārši vairs neeksistē. Kamēr viņš strādā pie boksa cīņas ar Meivezeru, pēc šī mača viņš plāno MMA cīņu Krievijā ar Habibu,” ārzemju masu medijiem atklāja Vaits.

Lai tāda cīņa notiktu, Vaits lēš, ka visticamāk Nurmagomedovam vispirms būs jātiekas ar Toniju Fergusonu (22-3) par vakanto UFC pagaidu čempiona titulu, ar kuru cīņa trīsreiz jau tikusi pārcelta. Pagaidām tie visi ir tikai plāni. Kaut kādi reāli jaunumi parādīsies tikai pēc Makgregora – Meivezera boksa mača.

Kā vēsta ārzemju masu mediji, divdesmit astoņus gadus vecais Konors Makgregors pēc cīņas ar četrdesmitgadīgo Floidu Meivezeru neatkarīgi no rezultāta kļūs par vismaz 100 miljoniem ASV dolāru bagātāks, kas nozīmē, ka nav garantija, kā īru cīkstonis vispār izlems atgriezties MMA, kur darba samaksa ir krietni zemāka.


, 2017-07-18 16:32, pirms 7 gadiem
kaut kāds cirks ar viņu
, 2017-07-21 12:52, pirms 7 gadiem
Cirks vai ne, bet Khabibs ir diezgan labs pretinieks. Tā būtu interesantāka cīņa kā māžošanās ar Maivezeru, kur būs na haļavu Floida knokauts, vai arī būs 12 raudu bēduļošana pa rindu un McGregors tiks uzvarēts pa punktiem.

P.S. Šai facbok izklaides lapā kaut kur 10 postus atpakaļ ir afigenna forši mūzikas video ar McGregora cīņu un viens ar St Pierre.
https://www.facebook.com/007goodstuff/
, 2017-07-23 20:31, pirms 7 gadiem
Meivezers īru izrubīs un nesanāks cīña ar krievu
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).