Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Džavadovs atgriezies no treniņnometnes Siguldā

Džavadovs atgriezies no treniņnometnes Siguldā
Zaurs Džavadovs (no kriesās) treniņnometnē Siguldā kopā ar IFMA pasaules vicečempionu Taiboksā Rinaldu Ternu
Foto: muaythaiacademy.lv

Latvijas labākais vidējā svara kikbokseris Zaurs Džavadovs, kuram nesen tika atcelta cīņa ar Eiropas K-1 čempionu Kevinu Renno, aizvadīja trīs dienu treniņnometni Siguldā. Šajā nometnē bez Zaura piedalījās arī vairāki citi Latvijā labi zināmi kikbokseri.

„Šī treniņnometne bija ieplānota, lai labāk sagatavotos cīņai ar [Kevinu] Renno, taču, kā zināms, cīņa ar Kevinu tika atcelta. Mēs izlēmām neatcelt šo treniņu nometni, vienkārši saīsinājām to no ieplānotajām desmit dienām uz trim,” portālam Sportacentrs.com skaidroja Zaurs Džavadovs, kurš iepriekš svarīgām cīņām gatavojās Taizemē.

„Sigulda ir lieliska vieta priekš treniņnometnēm. Dienā mums bija divi treniņi – no rīta trenējām izturību skrienot pa kalniem un trepēm, kā arī trenējoties pludmalē, bet vakarā piestrādājām pie kikboksa tehnikas.”

Jau iepriekš ziņojām, ka Zauram Džavadovam 5. jūlijā Igaunijā bija ieplānots revanša mačs pēc K-1 noteikumiem ar Eiropas čempionu Kevinu Renno, taču igaunis treniņos guva nopietnu savainojumu un bija spiests atlikt cīņu uz vēlāku laiku.

Iespējams, cīņu ar Renno Džavadovs aizvadīs jau septembrī (Viss atkarīgs no Kevina Renno veselības stāvokļa – J.E.), bet oktobrī sportistam ieplānota cīņa „Arēnā Rīga”, taču novembrī rīdzinieks dosies uz Tukumu, kur piedalīsies cīņu šovā „Milžu cīņas 3”.

Izmantotie resursi:
Tukuma Brali


, 2014-06-29 21:24, pirms 10 gadiem
Kuru tas interesē?
, 2014-06-29 21:52, pirms 10 gadiem
zviedrss rakstīja: Kuru tas interesē?
Nu tad ej izsmirdies kur citur!
, 2014-06-30 09:39, pirms 10 gadiem
zviedrss rakstīja: Kuru tas interesē?
Protams, sports ir tikai futbols, hokejs, basketbols... nu moš vēl bīčvolejbols, teniss... nu arī tie skatoties tikai kā Latvijas sportistiem veicas, viss pārējais ir figņa?

Es nerunāju, ka Latvija pasaules sporta atspoguļošanas līmenī ir atpalikusi nu vienkārši NENORMĀLI. Tā būtu vēl tāda pusbēda, jo nu pārāk maza auditorija ir, lai stāstītu par specifiskajiem sportiem, BET ir milzīgs "darba lauks" arī Latvijai ļoti saprotamos, tuvos un pat tradīcijām un rezultātiem bagātos sportos, kas netiek atspoguļoti vai arī ļoti zemā līmenī to dara.

Spēka sporta veidi, cīņas sporta veidi - tajos trenējas tūkstošiem cilvēku, ir panākumi, ir tradīcijas, bet... jā, tas nav tika-rīga-tikai-dinamo....
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).