Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

ASV neizsniedz vīzas, Krievijas cīņas izlase nevar doties uz Pasaules kausu

ASV neizsniedz vīzas, Krievijas cīņas izlase nevar doties uz Pasaules kausu
Mihails Mamiašvili
Foto: Grigorijs Sisojevs, rsport.ru

ASV vēstniecība Maskavā atteikusies izskatīt jautājumu par vīzu izsniegšanu Krievijas brīvās cīņas izlasei, kas vēlas doties uz Ameriku, lai piedalītos 7.-8. aprīļa Pasaules kausa izcīņā, informē krievu iekšlietu ministrija.

Krievijas Cīņas federācijas prezidents Mihails Mamiašvili: "Tas jau ir par traku! Galīgi sirdsapziņu pazaudējuši, būtu ievērojuši vismaz kādus pieklājības rāmjus. Tie ir vājprātīgā murgi. Šis atteikums ir tik nekrietns! No savas puses izdarījām visu iespējamo. Vakar kontaktējāmies ar amerikāņu federāciju, viņi visu izdarījuši sadarbībai. Amerikāņu cīkstoņi ir mūsu brāļi uz paklāja, šis pārpratums nekādā gadījumā neietekmēs mūsu draudzīgās attiecības. Vēl pāris reižu piezvanīšu, taču nedomāju, ka kaut kas radikāli mainīsies."

"Vēstniecības atteikums raisa lielu sašutumu. Vilcinoties līdz pēdējam brīdim, amerikāņi tikai tagad atrakstījās, aizbildinoties ar personāla trūkumu," informē Krievijas Iekšlietu ministrijas pārstāve Marija Zaharova. Kā zināms, saistībā ar saindēšanas lietu ASV nolēma izraidīt 60 krievu diplomātus.

Pasaules kausa izcīņā savu iemeslu dēļ nepiedalīsies arī Irānas brīvās cīņas izlase, kas iepriekšējos sešos gados ir izcīnījusi pirmo vietu. Irānas un Krievijas vietā ASV federācija uzaicinājusi Indiju un Mongoliju.

Izmantotie resursi:
teamusa.org/USA-Wrestling
rsport.ria.ru
wrestrus.ru


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-03-29 15:54, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: rietumi ārdās bezspēcībā pret vareno Krieviju
Tas Mamiašvili ir no Rietumiem ?
, 2018-03-29 16:39, pirms 6 gadiem
Hahaha labs sīkums,bet patīkami
, 2018-03-29 17:10, pirms 6 gadiem
Skaidrs, ka trūkst personāla. Cik tur Putins jeņķu diplomātus izsūtīja pirms kāda gada - ja atmiņa neviļ tad kādus 700. Nu tad lūdzu - sēdiet mājās un nevazājieties pa nedraudzīgām valstīm
, 2018-03-29 17:26, pirms 6 gadiem
Atkal parašņikiem bārda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-03-29 18:08, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: ASV tiks nolikta pie vietas, tas ir tikai laika jautājums
PSRS jau gribēja nolikt, bet pati saņēma pelnītu sodu. Ja krievija turpinās draudēt, arī dabūs tādu pašu galu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-03-29 19:12, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: viss uz Ķīnu
Ķīna ir lielākais ASV ārējā parāda obligāciju turētājs, viņu starpā nav nekādu nopietnu politisku nesaskaņu.
Ievedmuita metālam, nav nopietns pamats konfliktam. Ja jeņķi sāks braukt virsū par cilvēktiesībām, tad gan, bet viņu to nedarīs.
, 2018-04-01 11:02, pirms 6 gadiem
Kam tas nak par labu?
Kam bus interesanti skatities ?
Pat amerikaņu sportistiem bus neinteresanti.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).