Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džudiste Graumane uzvarējusi Putina trenera piemiņas turnīrā

Ints Megnis
Ints Megnis

Džudiste Graumane uzvarējusi Putina trenera piemiņas turnīrā
Džudo kluba "Lido" delegācija Rahļina piemiņas turnīrā
Foto: Džudo klubs "Lido"

Latvijas džudiste Evelīna Graumane uzvarējusi Krievijas prezidenta Vladimira Putina kādreizējā džudo trenera Anatolija Rahļina piemiņas turnīrā, turklāt sacensības apmeklējis arī pats Putins.

Rahļins savulaik Putina treneris bijis 11 gadus, kā arī daudzkārt ciemojies Rīgā, vadījis treniņus un meistarklases. Viņa piemiņas turnīrs tiek rīkots kopš 2013. gada un šogad sacensībās piedalījās vairāk nekā 300 džudisti no Krievijas, Azerbaidžānas, Argentīnas, Armēnijas, Vācijas, Grieķijas, Izraēlas, Latvijas, Moldovas, Mongolijas, Polijas, Somijas, Francijas un Igaunijas. Jaunieši sacentās par medaļām deviņās svara kategorijās, bet jaunietes - septiņās.

Graumane Sanktpēterburgā notikušajās sacensībās uzvarēja svara kategorijā līdz 52 kilogramiem. Kā vēsta džudo klubs "Lido", augstu rezultātu parādījis arī Daniils Vasiļjevs izcīnot bronzas medaļu.

Krievijas Džudo federācija vēsta, ka vairākus laureātus apbalvojis arī pats Putins, tomēr Graumanes svara kategorija neietilpa starp tām.