Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gorlovs Itālijā nosūta nokautā vietējo čempionu Šiopu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gorlovs Itālijā nosūta nokautā vietējo čempionu Šiopu
Artūrs Gorlovs
Foto: IFA promotion

Latvijas titulētākais vidējā svara (- 85 kg) kikbokseris Artūrs Gorlovs (15-3, 6 KO) Itālijā izcīnīja savas karjeras piecpadsmito uzvaru, otrajā raundā nokautējot pazīstamo itāļu sportistu Kiprinu Šiopu (22-7, 15 KO).

Divdesmit piecus gadus vecajam organizācijas IFA Eiropas un pasaules čempionam Gorlovam cīņa ar WKU pasaules čempionu Šiopu tika piedāvāta tikai nedēļu pirms nozīmētā mača.

Sākotnēji itālim bija ieplānots cīnīties ar savu tautieti Džuzepi Domeniku (41-22, 16 KO), taču viņš treniņu procesā lauza roku un bija spiests atteikties no paredzētās divkaujas.

Pirmo raundu Artūrs Gorlovs, kurš trenējas Spānijā kopā ar pasaules slaveno ukraiņu kikbokseri Artūru Kišenko (68-13-1, 36 KO), iesāka mierīgi. Artūrs bija izvēlējies darboties kā otrais numurs.

Arī otrajā raundā Latvijas sportists ļāva vairāk strādāt pretiniekam, taču uz raunda izskaņu itālis pašpārliecināti sajutās un nolaida rokas, ko zibenīgi izmantoja Artūrs, ar spēcīgu sitienu ar kāju galvā nosūtot Šiopu nokautā.

Gorlovam šī ir pirmā uzvara pēc pērngad decembrī piedzīvotā zaudējuma divkaujā ar bijušo pasaules vadošās kikboksa organizācijas GLORY čempionu beļģi Marku de Bonti (84-10-1, 20 KO).

“Jūtos lieliski. Izcīnīta skaista uzvara! Paldies draugiem, faniem, kuri juta man līdzi. Protams, lielākais paldies manam trenerim un komandas biedram Artūram Kišenko,” kā allaž mazrunīgs pēc uzvaras bija Gorlvovs, kurš cer, ka drīzumā atkal kāps ringā, lai priecētu cīņu sporta fanus ar skaistām cīņām.