Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bijušais UFC čempions Frenks Mirs plāno pāriet uz “Bellator”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bijušais UFC čempions Frenks Mirs plāno pāriet uz “Bellator”
Frenks Mirs
Foto: mmalinker.com

Bijušais UFC smagā svara čempions amerikānis Frenks Mirs (18-11) plāno pārtraukt līgumsaistības ar pašreizējo darba devēju un pievienoties citai vadošajai MMA organizācijai “Bellator”, ziņo portāls MMAjunkie.com.

Pērnā gada martā trīsdesmit septiņus gadus vecajam Miram tika piespriesta divu gadu diskvalifikācija par aizliegto vielu lietošanu. Neskatoties uz to, ka amerikāņu smagsvars soda izciešanas laikā nevar pelnīt naudu ar cīņām, viņš vēl joprojām ir līgumattiecībās ar UFC.

Portālam MMAjunkie.com Frenks Mirs skaidroja, ka tuvākajā laikā plāno mainīt darba devēju: “Kad beigsies diskvalifikācija, es atkarošu no UFC savu līgumu un karjeru turpināšu kaut kur citur.”

“Šobrīd man padomā ir “Bellator” un WSOF,” atklāja bijušais UFC čempions. Pirmais variants man patīk vairāk, jo “Bellator” kamēr neesi kļuvis par čempionu, ļauj saviem sportistiem piepelnīties citās organizācijās. Taču UFC cenšas savus cīkstoņus turēt īsā pavadā, un ar to ir jāsamierinās, ja vēlies kļūt slavens, un cīnīties viņu turnīros.”

Mirs vēlas elastīgākus līguma nosacījumus, jo nākotnē ir ieplānojis apvienot startus MMA ar dalību kikboksa cīņās.
“Vēlos sevi izmēģināt arī citās disciplīnās. Pēdējā laikā ļoti esmu aizrāvies ar kikboksu, kurā pēc noteikumiem visa cīņa jāaizvada stājā, ceļš uz parteru ir slēgts. Priekš manis tā ir lieliska iespēja pārbaudīt savas iemaņas un profesionālā ziņā augt.”

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...